Se Cybertruck kjøre fra en Porsche 911 – Med en 911 på hengeren

Avatar photo
Publisert 30. november 2023 | 22:46

Cybertruck er navnet på Teslas helt unike, helelektriske pick-up. I en skrytevideo delt på X, viser Elon Musk bilens elleville kapasitet.

Den nye Teslaen ble satt i produksjon i sommer, og skal etter planen bli levert til de første kundene i dag, 30. november.

Med Cybertruck, har Tesla forsøkt å lage en helt sprø bil. Ren kraft er en av grunnene til å kjøpe Cybertruck. Med toppmodellens 845 hestekrefter og lastekapasitet på 5 tonn, kan man altså kjøre fra premiummerket Porsches mest ikoniske sportsbil: 911. Ikke nok med det, for man kan altså kjøre fra en 911 mens man selv har en egen 911 på tilhengeren.

Se Elon Musks skrytevideo her:

Cybertruck er ikke bare rask. Den er også laget for å tåle å bli herjet med. Bilens paneler er av ulakkert, rustfritt stål. Ifølge Musk, skal bilen være skuddsikker.

Da Tesla-gründeren nylig gjestet Joe Rogans podcast, tok Musk med seg en Cybertruck som de to da skjøt på med pil og bue. Pilen som ble skutt inn i stålpanelet etterlot seg bare et lite merke.

Her kan du se Cybertruck bli skutt på:

Tesla Norge har ikke offentliggjort noen tall over hvor mange nordmenn som har betalt depositumet på 1000 kroner for å stå på reservasjonslista for å kjøpe deres Cybertruck.

Tesla Owners Club i USA, som har forsøkt å holde oversikt, hevder at det er rundt 6000 personer. Databasen deres har tidligere estimert at de første norske kundene som reserverte bilen kunne få bil i 2024.

Rekkevidden med det største batteriet skal bli rundt 800 kilometer.

Den billigste modellen skal koste drøye 400.000 kroner, før skatter og avgifter.

mest lest