Video av utrolig bilulykke frigjort

Avatar photo
Publisert 31. mai 2023 | 16:22

En sjåfør fikk en spektakulær flyvetur etter å ha kjørt på rampen av en redningsbil i høy fart i delstaten Georgia, USA.

Trafikkulykken skjedde 24. mars, men videoen frislippes nå av politiet for å advare andre sjåfører om farene ved hensynsløs atferd i trafikken.

Videoen av det utrolige hoppet ble tatt opp av kroppskameraet til en av politibetjentene på stedet. Flere politibiler og en redningsbil var på stedet i forbindelse med en annen trafikkulykke.

I videoen kan man se en person komme kjørende i høy fart bak en redningsbil, før den kjører rett inn på rampen og hopper høyt opp i luften.

I det bilen lander, treffer den en annen bil. Det er ikke meldt om dødsfall etter hendelsen. Sjåføren av bilen som hoppet i luften ble hardt skadet og sendt til sykehus.

En av politibetjentene på stedet ble også sendt til sykehus etter å ha blitt truffet av deler som falt av ett av kjøretøyene.

Årsaken for ulykken er foreløpig ikke kjent.

Den amerikanske nyhetsankeren Channing Frampton hevder at sjåføren av bilen som tok til himmels, er en kvinne fra Tallahassee.

mest lest