Durek Verrett hevder kvakksalver-amuletten kan hjelpe hunden din

Avatar photo
Olav Kvilhaug
Journalist
Publisert 2. mars 2023 | 01:18

Durek Verrett hevder at hans Spirit Optimizer-medaljongen kan hjelpe hunden din. Han hevder også at medaljongene kan ha helbredende effekt.

Durek Verrett (48) har tidligere fått kritikk for å hevde at en medaljong var med på å gjøre ham frisk fra korona. Dette er en medaljong han selger på egen hjemmeside for 2300 kroner.

Nå sikter han mot et nytt marked, og vil selge medaljong til de som har hunder. Verrett viser i en ny video på Instagram hvordan man kan bruke den «harmoniserende» Spirit Optimizer-medaljongen til å skape harmoni og energi i dyrets kropp, samtidig som han hevder medaljongene også kan ha helbredende effekt på dyret.

«Så, hvordan kan du bruke SO på ditt kjæledyr? Vel, det er veldig enkelt. Det er to aksepunkter på dyret, som er generert av magnetisk energi og tar opp denne harmoniserende SO», sier han innledningsvis i videoen.

Ved sin side har han en hund som han bruker medaljongen på for å «harmonisere hundens energi».

Les også: Trygve Hegnar i strupen på Märtha Louise og Durek Verett: – Frekkere enn flatlusa

Verrett forklarer at dette er en fin medaljong å starte med, før man går videre med annet. Han hevder at medaljongen også kan brukes andre steder på kroppen for healing av dyret, men at han anbefaler å skape balanse i første omgang.

Medaljongen Verrett bruker i videoen er den såkalte «Harmonisatoren». På hans hjemmeside heter det at «nervesystemet får balanse og styrke slik at det bedre kan sameksistere med aggressive energier, og frigjøre seg fra dem».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Durek Verrett (@shamandurek)

Prinsesse Märtha Louise: Verretts uttalelser blir tatt ut av sin sammenheng

mest lest