Dramatisk redningsaksjon i USA

Avatar photo
Helge Lurås
Ansvarlig redaktør
Publisert 2. mars 2024 | 09:24

Da en lastebil av ukjente årsaker kjørte av og ble hengende fra en bro i Kentucky, klarte redningspersonell å redde en kvinne fra den uskadd. To andre personer skal ha fått livstruende skader i forbindelse med hendelsen fredag.

Det fortsatt ikke klart hvorfor lastebilen havnet hengende ved Clark Memorial Bridge i Louisville, Kentuckys største by.

Ved hjelp av tau og stiger klarte redningstjenesten å redde kvinnen helt uskadd fra 23 meters høyde etter en cirka 40 minutters operasjon.

– Hun klamret seg fast, sier nødetatenes leder Brian O’Neill til lokalavisen Courier-Journal.

O’Neill beskriver kollegaen Bryce Carden som reddet kvinnen som «en av de hyggeligste og lykkeligste gutta du noen gang kan møte, og han er akkurat den rette personen å sette inn for å prøve å holde pasienten rolig og samlet, så hun forstår at hun er i trygge hender».

– Hun bare ba. Hun ba mye, og jeg ba sammen med henne, sa Carden til Courier-Journal. Vi har absolutt gjort noen sprø ting, men dette topper det hele så langt.

To andre personer som var involvert i ulykken skal ha blitt fraktet til et sykehus i nærheten med livstruende skader. Minst en av dem sies å ha vært fører av et annet kjøretøy involvert i ulykken.

mest lest