Terroristenes beste venner

Publisert 2. mars 2024 | 21:30

Dette er et eksternt innlegg og gir uttrykk for skribentens meninger.

Etter 1945 og Holocaust var verdens utsagn: «Aldri mer.» Men aldri mer er i dag.

Vi befinner oss i det samme jødehat propaganda som tyskerne gjorde under Hitler og Nazi-tiden. Jødehat er ikke et grasrotfenomen i det norske samfunn. Det er en gift som sprer seg fra den muslimske masseinnvandringen, deres imamer og s.k. talsmenn for «Palestina» og andre arabiske ledere. Fra regjeringen, EU, FN og det fanatiske jødehatet blant det venstrevridde media. En gjeng med nazi inspirerte «boikott Israel» personer spretter inn overalt, mens vår tids svar på Hitler-Jugend raser rundt i gatene, skriker ut sitt jødehat, fordreier og forfalske sannheten og oppmuntrer til FOLKEMORD på jødene. «Fri Palestina fra elven til havet» er tatt rett ut av Hamas charter.

Hva er det med disse venstreekstreme? Enten ligger de fastlimt til asfalten og prediker verdens undergang eller så marsjerer de med «palestina-islamist»- gjengen og krever Israels utslettelse, «Judenrein», som naziene kalte det. Gjentatte løgner om at Israel bryter Folkeretten, er en apartheidstat, begår folkemord, krigsforbrytelser, har okkupert «Palestina» og jaget det «palestinske folket» på flukt etc. renner uti en konstant strøm.

Det fins ingen grenser på hva jødehaterne gjør for å tilsløre 70 års brutal terror, krig, massakrer, voldtekter, tortur, lemlestelse mot jødiske sivile og spre jødehat i alle former. Det er dette våre medier fortier og at finansieringen av terrorismen mot Israels sivilbefolkning skjer i stor grad fra europeiske land gjennom «humanitær» bistand til frivillige organisasjoner i det «palestinske» sivilsamfunnet. Ingen som taler Israels sak slipper til. Hitler skulle rotere henrykt i sin grav om han hadde opplevd videreføring av sin Holocaust.

I henhold til Folkeretten har jødene fulle rettigheter til alt land i Israel. Det er Israel som hele tiden har tilbudt kompromiss, dialog og en to-statsløsning. Det fins «palestinere» som lengter etter fred, som aksepterer Israels rett til å eksistere og la barna få vokse opp i trygghet. Disse røstene, som bl.a. fra Bassem Eid, palestinsk fredsaktivist på Vestbredden, blir sjelden eller aldri hørt.  I stedet er de viklet inn i sine lederes endeløs strid om å knuse det jødiske samfunnet fullstendig. De «palestinske» talsmenn og deres tilhengere øsker ingen egen stat, de ønsker utslettelse av staten Israel.

Palestina har aldri vært et land. Det var Romerne som i 134-5 f.Kr. gav Judeaprovinsen navnet Palestina. Det har aldri eksistert noe «Arabisk Palestina» som en statsdannelse. Folkeretten krever ikke opprettelse av en stat «Palestina» som aldri i historien har eksistert. Selve navnet Palestina og Det palestinske folket var en taktisk og politisk fabrikasjon av PLO i 1964, for å samle araberne i en videreføring av kampen mot Israel.

Deretter startet PLO sin mangeårige brutale terror mot jødene. «Fred for oss betyr ødeleggelse av Israel og ingenting annet» sa Arafat, PLOs mest beryktede og styrtrike leder. Israel -arabiske konflikten ble dermed fabrikkert til Israel-Palestina konflikten. På Vestbredden har Abbas, lederen for «palestinske» selvstyre PA, forvandlet det PA-kontrollerte området til en politistat. Politiske opponenter blir slått til døde, arrestert torturert og trakassert. Abbas har innført lønn-for-drap systemet. Penger betales til martyrenes familie, terrorister får lønn for hver jøde de dreper. Journalister der har appellert direkte til EU om beskyttelse, «Slutt med støtten til våre korrupte ledere».

En ansvarlig statsledelse beskytter sine egne borgere, men Hamas gjør det motsatte: De gjør dem til ofre i påvente av støtte fra medier og penger fra politikere som ikke forstår spillet. Barna hjernevaskes til jødehat fra de er født. I hjemmet, på skolen, religiøse ledere, populære ledere, TV, sosiale medier. Historie og virkelighet fordreies og forfalskes. En hær av barnesoldater står klar. Å dø som martyr er forventet og oppmuntret. «Vårt våpen er islam og vår ammunisjon er våre barn. Og du, mitt barn, er ment for martyriet».

Hamas er en dødskult som tilfeldigvis er svært populær blant palestinerne og har skapt en situasjon der en effektiv bekjempelse av dem innebærer at også sivile palestinere dør. Som en høytstående Hamas-tjenestemann sa som svar på alle ødeleggelsene i Gaza: «Vi kalles en nasjon av martyrer. Og vi er stolte av å ofre martyrer». De har brukt milliarder av dollar på å bygge hundrevis av kilometer med tunneler under sivile leiligheter, skoler og moskeer, skyter raketter fra befolkede områder og hindrer ofte familier i å evakuere i et bevisst forsøk på å maksimere tapet av uskyldige liv. Dette er deres velkjente strategi. Selv om Israel gjør sitt beste for å evakuere sivile, varsler innbyggerne hvor og når de skal angripe.

Israel dro alle sine soldater og jødiske sivile ut av Gaza 2005. Hamas, hvis politikk var velkjent: drepe jøder og utslette staten Israel, resulterte i en overveldende seier i Gaza året etter. Befolkningen på Gaza som nå rammes av konsekvensene, har både valgt og senere nokså tydelig sluttet opp om det regimet som i årevis har ført en terrorkrig mot Israel. Det var ellevill feiring i Gaza da Hamas kom tilbake med gisler 7.okt og blant muslimer verden over. Hamas har sagt at de vil gjenta 7. oktober igjen og igjen. Og ferske meningsmålinger viser at 80 prosent av palestinerne godkjenner det Hamas gjorde.  I disse grusomhetene hadde de et haleheng av sivile til hjelp i myrderiene, bl.a. 12 UNWRA ansatte. UNWRA er en hjelpe-utdanning organisasjon med titusenvis av ansatte i Gaza under FN regi. De har beviselig i mange år arbeidet for Hamas. Støtte til dem er nå fryst fra mange land og Venezuela har kastet ut hele UNWRA organisasjonen.

Israel hadde knapt begravd sine døde, før media er i full gang med å vise ruinhauger og døde barn på Gaza med «bevis på hvor «umenneskelige» jødene er. Igjen fordømmes og demoniseres Israel. At NRK og norsk media konstant prater på «Verdenssamfunnets» vegne, er kun PR for å legitimere sitt jødehat. De kan med fordel bruke de neste 5 årene på å sette seg inn i realiteten i den arabiske/muslimske verden,- enda vil de bare skrape i overflaten. NRK nektet å vise dokumentaren fra 7. oktober.

Norsk media og politikere stiller ingen krav til Hamas, at de må frigi gislene og avslutte sin krigføring.  Muslimske terrororganisasjoner er de eneste bevegelsene i hele verden og ned gjennom historien, som har ødeleggelsen av en selvstendig stat og folkemord på et folk som den viktigste drivkraft. De er støttet av Iran, Norges, EUs og FNs bistandspenger. Norge har mye blod på hendene. Og de bruker våre skattepenger.

Kilder: «Prosessen mot Israel». En uavhengig internasjonal gruppe av folkerettsspesialister med et globalt nettverk av jurister dokumenterer hvordan folkeretten misbrukes for å delegitimere staten Israel.

mest lest