Tucker Carlson intervjuer Epsteins bror: Dette var ikke selvmord

Avatar photo
Helge Lurås
Ansvarlig redaktør
Publisert 7. januar 2024 | 10:13

Tucker Carlson er overbevist om at Jeffrey Epstein ikke begikk selvmord, men at han ble drept i et føderalt fengsel i New York i august 2019.

Epstein hadde kontakt med en rekke innflytelsesrike mennesker og samtidig drev han utstrakt misbruk av unge jenter. Han ble dømt for dette i 2008. Det er reist spørsmål hvem av de mektige som også utnyttet jentene. Prins Andrew har allerede betalt en heftig sum til en kvinne som har anklaget ham i så henseende.

Blant de mektigste som er sett sammen med Epstein er Bill Clinton og Bill Gates.

Carlson har tidligere snakket med Donald Trump om Epstein. Trump sa da at han mest trodde det dreide seg om selvmord. Denne gang har den tidligere Fox News-programlederen snakket med Mark Epstein, som er Jeffrey Epsteins bror.

Les også: Trump tror Epstein begikk selvmord – men det gjør ikke Tucker Carlson (+)

Mark Epstein sier han først trodde det var selvmord, slik den offisielle versjonen lyder, men at han skiftet mening etter å ha sett obduksjonsrapporten og bildene. Nå tror han broren ble kvalt og drept og at myndigheten er med å tildekke det eller endog står direkte bak.

Carlson fremhever det faktum at mainstream media i stor grad ignorerer store spørsmål i saken, som hvem Epstein jobbet for, opprinnelsen til rikdommen hans og den faktiske årsaken til hans død, spesielt om det var selvmord eller drap.

«Det første er hvem jobbet Jeffrey Epstein for? Hva gjorde Jeffrey Epstein til livets opphold og på vegne av hvem? Vi vet ikke.,» sier Carlson innledningsvis.

«Det andre spørsmålet er hvor kom alle pengene fra? Hundrevis av millioner dollar som gikk gjennom hendene hans over mange år. Og hvor er det nå? Det vet vi heller ikke.»

«Og det tredje spørsmålet, kanskje det mest presserende av alle, som er hva som skjedde med Jeffrey Epstein.»

Mark kritiserer håndteringen av brorens kropp, utilgjengeligheten av nøkkeldokumenter og den tilsynelatende mangelen på en grundig etterforskning av justisdepartementet

«Obduksjonen viste at han var død i minst to timer før han ble funnet. Så på det tidspunktet skal de forlate liket og ringe legens kontor slik at de kan komme og ta bilder, gjøre den første testen, uansett hva de gjøre når de finner et lik. Men det ble ikke gjort,» sier han.

Bilder fra Epsteins celle.

Epstein beskriver deretter de særegne omstendighetene som ble funnet i obduksjonsrapporten, som ikke stemmer overens med et typisk hengende selvmord.

«Vel, etter obduksjonen og de to patologene, bypatologen og Baden, kom ut av obduksjonen og de sa at dette ikke ser ut som et selvmord. Det ser mer ut som et drap.»

Han refererer her til patologen Michael Baden. Baden har også vært på CBS 60 Minutes og forklart hva han fant, og at det ikke virket som selvmord.

Spesielt fremhever han de brukne nakkebeinene mer i samsvar med kvelning eller et fysisk angrep i stedet for en henging.

Mark Epstein påpeker også fraværet av forventede fysiske tegn på kroppen hvis den hadde hengt i en lengre periode, noe som ytterligere sår tvil om selvmordsfortellingen.

«Oduksjonsfotografiene viser at ligaturmerket på Jeffs hals er midt på halsen og går rett bakover som om noen la et tau rundt halsen hans og kvalt ham som Carlo i Gudfaren i bilen.»

Onduksjonsbilder av Jeffrey Epstein. Skjermbilder

Disse detaljene, kombinert med mangelen på åpenhet fra myndighetene, gir næring til hans tro på at broren hans ble myrdet.

De to diskuterer om disse merkene ikke heller tyder på at han ble drept med eksempelvis en ledning, Hvis han hang, ville merkene vært lengre opp i halsen. Og han skal angivelig ha vært funnet med avrevne strimler fra sengetøy. Ser disse merkene på halsen ut som dette?

Tucker sier dette:

«Beinene i nakken hans som ble brukket er ikke sett i hengninger, men er sett i kvelning.»

Epstein bekreftet og svarte, «det er en skummel tanke at du kan bli drept i fengsel av regjeringen. For igjen, livet mitt ville vært mye lettere hvis han begikk selvmord.»

«Jeg kunne ha lagt det bak meg. Men det er tydelig på dette tidspunktet at han var det ikke var et selvmord.

«Og det betyr at noen drepte dem. Så hvem drepte ham og hvorfor?» spør Carlson.

Det vises blant annet til at man ikke har identifisert de andre fangene som satt i avdelingen der Epstein ble funnet. Vaktene sov. Broren har ikke klart å få svar hvem de andre fangene var.

Mark Epstein har også delt ut en annen video der hans forsøk på finne svar, og mangelen på hjelp fra myndighetene blir dokumentert.

  «Vel, da jeg hørte Barrs [justisministeren under Trump, red. anm] uttalelse om at han sa at han personlig så videobåndet og han konkluderte med at det var et selvmord fordi ingen gikk inn eller ut, var det da det slo meg at han dekket over dette.»

Carlson avslutter med å påpeke at det ser ut til at tjenestemenn på høyeste nivå lyver om omstendighetene rundt Epsteins død. Broren hans er enig, og vil ha sannheten:

«… folk burde være klar over det. Om vi noen gang finner ut nøyaktig hva som skjedde, vet jeg ikke. Men ja, jeg vil ikke at folk skal tro at han begikk selvmord. For det er ikke tilfelle.»

Det fulle intervjuet kan sees under.

INYHETER TRENGER DIN STØTTE. TEGN ABONNEMENT ELLER STØTT OSS PÅ VIPPS 763291 BANK 1506.80.92768 ELLER PAYPAL

Avviser kritikk mot høy kvinneandel: – Politiet skal gjenspeile befolkningen (+)

mest lest