Ja, da var det valg igjen, dere

Avatar photo
Rune Chr. Tollefsen
Leserinnlegg
Publisert 7. august 2023 | 19:51

Dette er et eksternt innlegg og gir uttrykk for skribentens meninger.

Og upopulistiske figurer skal nok en gang gi oss alt vi ønsker og enda mere til. Bare vi stemmer på deres parti.

Det er ikke måte på hva de lover å innfri. Valgflesket er billig i disse dager. Nesten som bacon på svenskegrensen. Man får det slengt etter seg… Ikke det at eg har noe imot svenske griser altså. Eller hvor pokkern de henter flesket sitt fra. Her i Norge skal vi legge ned jordbruket og bønder er bannlyst for de bidrar til klimahysteriet.

Søta bror har nok å styre med i disse tider. Der går det jævla varmt for tiden. Så de freser i sitt eget valgflesk som de glemte å opplyse velgerne om… Pytt sann. Det er jo bare svenske tilstander. Er det ikke bilbranner så er det bomber og granater og ikke ett eneste politihus er fredet. For ikke å snakke om drepte med revolver, pistol eller det som verre er.

Norge er på full marsj i samlet flokk mot det samme. Med avkappet hue lar vi oss styre fra Brussel og storting som en gjeng hodelause høns. Uten hjerne og evne til å stå opp for egne meninger.

Makalaus idioti skal en se langt etter. Nå er Mehl på god vei til å bannlyse koranbrenning og andre hellige skrifter – om det bare er i rette kontekst – hatkriminalitet å ytre seg, noen som skjønner tegningen eller ser hvor dette går?

Vi bøyer nakken og lar oss innordne oss for vår forherligelse av et multikulturelt samfunn der det er VI som må tilpasse oss deres hverdag. Ytringsfrihet er et ord man skal merke seg.

Våre politikere vil gå mann av huse for vår stemme så de ved neste rundkjøring kan snu rundt og gå rett motsatt vei enn hva de lovet. De surrer rundt med usannheter og variable løgner som kan tolkes akkurat som gårsdagens nyheter. En skulle ikke tro at de var valgt av folket, for folket. For å gjøre en jobb for folket… Den sitter visstnok jævla langt inne.

Men det e på tide at folket våkner og gir beskjed.

Er nesten så en skulle bedt Donald ta en opprenskning…..

«You are fired»

Tenk for en fantastisk virkning det hadde hatt på dagens fjompenisser som kan lire av seg samma pokkern hva de måtte ønske, uten å måtte stå til ansvar for det. De kan forbruke milliarder i sprukne budsjetter som ikke hadde tålt dagens lys i en «vanlig» bedrift.

For sparkes kan de ikke. Hverken som solbrilletyver, svindlere på reiseregninger eller gratis leilighet der selv strøm og rengjøring er inkludert på folkets regning. Den politiske elite har sørget for seg selv, fråtser i gullkantete pensjoner og «velferdsordninger» den menige mann i gaten bare kan drømme om. NAV? Nei, det er for fattigfolket det, alle andre enn den politiske elite. De har etterlønnsordninger i millionklassen så de kan ligge på stranden og slikke sol mens de vurderer arbeidsmarkedet som kommer løpende etter.

For å begynne på bunn: MDG vil at vi skal avskaffe oljen og leve lykkelig på gress og vannkraft. De skal fjerne bilene med bompenger og avgifter. Men hvor i helv.. skal de ta pengene fra etter bilene er vekke? Elsykkelavgift? Ja, en må jo spørre, de gav vekk noen millioner til rikfolk i Oslo så de kunne surre rundt på en kommunal finansiert elsykkel.

La oss ikke håpe de får flere muligheter til å åpne kjeften. Det e så bøtte tomt der at selv han Reodor Felgen hadde vridd seg i graven…. Eller, jo, de klarte det kunststykke også. Først fjernet de bilveien og anla svindyre sykkelveier i Oslo for siden å stenge av sykkelveiene med åpne arealer omgitt av steinbarrierer.

Hvordan de klarer å poppe opp med sånne «velfungerende» idiotiske forslag og attpåtil få det gjennomført. Ja, det er over min fatteevne. De kutter ned noen hundre trær for så å plante nye et annet sted. Djizzez, noen hjemme? Hvorfor ikke grave opp de som er der da og flytte de? Eller enda bedre, la de stå?

Rødt er jo nett som AP`ne de henger bare litt etter. Det var vel ved sist valg AP sa de ville ha inn 10 000 flyktninger. Rødt har øket innsatsen og sier 20 000 hvert år +++ . Men det kan da umulig være noen som tar de folka seriøst? Seriøst?? Avgåtte James Dean himself med solbriller i lommen var høyt og lavt og var raskt på pletten om noen andre gjorde noe som kunne minne om umoral. Busted. Bare en floskel det og. «Så lenge det ikke gjelder meg så kan vi kjefte på de andre..»

Les også: Det blir ikke bedre – det kan bare bli verre

Er det ingen som lurer på hvor vi skal ta pengene fra? Hvem i hel.. skal betale for all den galskapen vi holder på med? Havvind, batterifabrikker, hydrogenfabrikker og ammoniakkfabrikker skal sprette opp av bakken som padder på en myr for å redde oss og det grønne skiftet.

Vi sier så flott at vi er verdens rikeste land. En større vits skal en se langt etter. Det er så usant som det kan bli. Men like forbannet deler vi ut milliarder av kronder i øst og vest uten å ha noen som helst kontroll på hva de brukes til. Vi gir penger til land som skal stoppe og hugge tømmer, men selv så hogger vi ned for fote. Selv Kina får bistandspenger døtta opp i rattata av lille Norge… Forstå det den som kan.

Vi er imot immigrasjon fra Afrika og inn i Italia og Europa, Og for å stoppe denne ulovlige innvandringen. Jo da sender man ned et stort skip som kan hjelpe immigrantene over dammen. Sorry, men eg datt av i første sving her.

SV surrer rundt på jakt etter ulven og har ikke skjønt en dritt. Man kan jo bare avskaffe sauenæringen og man er kvitt problemet ….  Har hørt at importkjøtt er billig. Sa eg svenskehandel?

Venstre og KRF er så virralaust at de får nesten Støre se ut som stabil skiløper, der han virrer mellom å mene det ene eller det andre. Tror fyren må ha en splitta personlighet. For enten vingler han helt til høyre og sutter på forslagene til FRP eller så motsier han seg selv… Men altså. Man skal ikke glemme. Mannen er god for millioner, men brukte svart arbeidskraft på sitt eget hus, den sosialistiske tanken er godt forankret. Bare den ikke gjelder han selv.

Så godt valg dere. Synes absolutt det er verd å dvele ved hvordan AS Norge har gått siden Støre & Vedum tok over rattet, deres prioriteringer og nye satsinger som kommer til å gå lukt til hel… Havvind dere, ja til 1000 vis av milliarder i subsidier som Støre har lovet EU. 30 GW har han lovet Urzula. Han kunne gitt henne oljepengene våre direkte.

Galskapen blir ikke komplett uten å nevne motstanden mot kjernekraft. Det er så hull i hode og bakstreversk politikk at man begynner å lure om ikke Støre, Aasland og Eide er kjøpt og betalt av vindkraftlobbyistene med Haga i spissen.

Så godt valg dere. Stem med måte og med hue. Vi kan ikke teppebombe hverken vårt land eller havarealer med vindturbiner eller ha gruvedrift i våre mest sårbare havområder. Det er på tide noen stopper galskapen.

mest lest