Advarer Vesten om «slutten på alt»: – Hjernevaskede idioter

Avatar photo
Olav Kvilhaug
Journalist
Publisert 8. februar 2024 | 10:59

Selv om Russland gjentatte ganger har understreket at konflikt med NATO- og EU-medlemsstater ikke er en del av planene, fortsetter den farlige bablingen «Vi må være klare for krig mot Russland».

Det skriver Dmitrij Medvedev, som er visestatsminister i det russiske sikkerhetsrådet og tidligere russisk president i ett innlegg på X.

Han nevner blant annet: Sunak, Scholz, Macron, Norge, Finland, Polen og andre NATO-ledere som gjentar stadig, «Vi må være klare for krig mot Russland.»

Medvedev mener årsakene er åpenbare: «Det er nødvendig å distrahere velgerne for å rettferdiggjøre milliardutgifter på den brysomme Bandera-Ukraina.»

– Faktisk blir gigantiske summer ikke brukt på å løse sosiale oppgaver, men på krig i et døende land som er fremmed for skattebetalerne, med en befolkning som er spredt over Europa og nå terroriserer sitt folk, skriver Medvedev.

Den tidligere presidenten kommer med klar advarsel: «Hvis NATO-landene velger å gå inn i konflikten, vil det ikke engang være en krig å kjempe,» heter det.

– For å forsvare vårt lands territoriale integritet vil ballistiske missiler og kryssermissiler som bærer spesielle stridshoder bli tatt i bruk, skriver han.

Han beskriver dette scenariet som «slutten på alt».

– Derfor må vestlige politikere fortelle den bitre sannheten til sine velgere og slutte å se dem som hjernevaskede idioter; forklar dem heller hva som virkelig vil skje, og slutt å gjenta det falske mantraet om å bli klar til krig mot Russland, skriver Medvedev.

mest lest