Knivstikking på buss i Stavanger – to mindreårige er siktet

Avatar photo
Olav Kvilhaug
Journalist
Publisert 9. oktober 2022 | 02:31

Politiet har rykket ut etter melding om knivstikking på en buss i stavanger sentrum lørdag kveld.

To personer er siktet.

– Begge de to siktede er mindreårige, men over den kriminelle lavalder. De er siktet for grov kroppsskade eller medvirkning til dette. En av de siktede ble pågrepet i natt, opplyser politiadvokat Per Terje Brundtland i Sørvest politidistrikt i en pressemelding søndag formiddag.

– Det var flere folk på bussen, og vi avhører vitner, opplyser operasjonsleder Roger Litlatun i Sør-Vest politidistrikt til VG.

I en pressemelding fra politiet klokken 01.10 skriver de at ingen er pågrepet. Politiet vil ikke gå ut med mer informasjon av hensyn til etterforskningen.

 

– Det var bussjåføren som varslet nødetatene.Vi avhører vitner på stedet, sier operasjonsleder Roger Litlatun Sørvest politidistrikt til NTB.

Skudd mot bil i Oslo sentrum

Politiet er i området Calmeyers gate med flere ressurser.

– Vi er litt usikre på når dette har skjedd, men bilen har et hull som kan være forenlig med et kulehull. Vi kan ikke være helt sikre på at dette har skjedd nå kveld. Ingen andre har hørt eller sett noe. De to mennene har forklart at de skal ha blitt forsøkt ranet, men foreløpig er mye uklart her, sier operasjonsleder Tor Gulbrandsen i Oslo politidistrikt.

Hogg en stor kniv gjennom hele ansiktet til fornærmede (+)

mest lest