Dagligvaregigantene: Ikke én transseksuell afrikaner på topp

Avatar photo
Publisert 11. mars 2024 | 18:41

Dette er en kommentar som gir uttrykk for skribentens meninger.

Søndag kunne E24 informere det norske folk om at dagligvarekonsernene og deres lavpriskjeder aldri har hatt en kvinnelig toppsjef, med unntak av noen «hederlige unntak» i Coop-systemet de siste 20 årene.

Ser man bort fra den kvinnefiendtlige antagelsen om at det er heder og ære som gjør at kvinnene kommer seg opp og frem hos Coop og ikke kvinnenes faktiske kvalifikasjoner, så må man stusse over den egentlige nyhetsverdien i artikkelen fra økonominettstedet:

For hvor i all verden er de transseksuelle afrikanerne?

Jeg vet ikke hva E24s journalister livnærer seg på, men det kan ikke være helt den samme dydsposeringen som oss andre i mediebransjen. For de har åpenbart ikke fått med seg at cis-kvinnekamp er blitt en ytre-høyre sak og at det er transseksuelle afrikanere som er det nye leketøyet for oss i den hvite progressive eliten.

Det som motiverer mennesket er som kjent tyrannisk utøvelse av makt, i motsetning til det transfoben Jordan Peterson sier. Derfor kan man måle nøyaktig hvor marginalisert et hvert individ er, ved å se på status og økonomi i de sosiale gruppene vedkommende kan puttes inn i på ikke-arbitrært vis.

Takket være de aller skarpeste hodene på den politiske venstresiden, har vi på denne måten kommet frem til at afrikanske transseksuelle er den mest marginaliserte gruppen i samfunnet, rett foran albinoer med brede kjevebein som liker å stå på rullebrett.

Dagligvarefascister som Ole Robert Reitan, Runar Hollevik og Jan Paul Bjørkøy bør skamme seg. Ingen faller for deres kapitalistiske propaganda om at de har skapt hundretusenvis av gjensidig fordelaktige private arbeidsavtaler med selvstendige og autonome individer på grunnlag av meritt og kvalifikasjoner.

Ikke glem at næringslivet skyter seg selv i foten ved å nekte kompetente minoriteter adgang til toppstillingene. Samfunnet oversvømmes nemlig av troverdig og robust vitenskap som påviser at bedrifter yter bedre etter hvert som de blir mer mangfoldige.

La det være klinkende klart: Hvite menn er xenofobiske undertrykkere. De vil ikke la transseksuelle afrikanere slippe til, fordi de frykter at hvite menn kollektivt skal bli svakere.

Lenge har hvite menn hevdet at de sitter på toppen av alle de smigrende statistikkene fordi kvinner og menn er biologisk ulike, og fordi tradisjonell vestlig kultur er godt egnet til å utnytte mannens gode egenskaper til fordel for hele storsamfunnet. Dette kvinnefiendtlige hat-faktumet var seiglivet, men vi i mediebransjen har heldigvis gjenvunnet kontroll på hva folk blir fortalt. Nå står vi overfor et nytt problem. Vi har nemlig oversett at cis-kvinner tilhører den samme hvite undertrykkerklassen som mennene på toppen i samfunnet.

Som en samfunnsbevisst avis ønsker iNyheter å vie spalteplass til undertrykte grupper forholdsvis til omfanget av undertrykkelsen hver gruppe er utsatt for. Norske cis-kvinner må derfor nedprioriteres på grunn av deres forholdsvis høye lønn, for ikke å nevne deres kolonistiske hvithet.

Det er transseksuelle afrikanere som er den største offergruppen for eksklusjon og undertrykkelse i det norske arbeidslivet. Dette ser man på lønnsstatistikkene og selvmordsstatistikkene.

Derfor lurer jeg på hvorfor det er cis-kvinner, av alle de undertrykte gruppene her til lands, som får søkelyset hos E24?

mest lest