Trump langer ut mot Oscar-utdelingen: – Et skikkelig dårlig politisk korrekt show

Avatar photo
Olav Kvilhaug
Journalist
Publisert 11. mars 2024 | 06:28

Natt til mandag var tid for å dele ut Oscar-statuetter i Los Angeles. Jimme Kimmel ledet prisutdelingen.

Donald Trump la ikke denne hendelsen passere ubemerket og uttrykte sin misnøye med verten og showet på sin egen plattform, Truth Social.

«Har det NOENSINNE vært en VERRE PROGRAMLEDER enn Jimmy Kimmel på Oscar-utdelingen? Åpningen hans var som en mindre enn gjennomsnittlig person som prøver for hardt å være noe han ikke er, og aldri kan bli,» skriver Trump til sine følgere.

«Få Kimmel ut av bildet og kanskje erstatte ham med en annen utbrent, men billig, ABC-«talent», George Slopanopoulos. Han ville få alle på scenen til å se større, sterkere og mer glamorøse ut.»

«Også et virkelig dårlig politisk korrekt show i kveld, og i årevis – Splittet, kjedelig og veldig urettferdig. Hvorfor gir de ikke bare Oscar til de som fortjener dem. Kanskje på den måten vil publikum og TV-rangeringene deres komme tilbake fra dypet.»

Kimmel fikk med seg kritikken fra Trump og valgte å svare på den direkte på scenen.

«Jeg fikk beskjed om at jeg hadde et ekstra minutt, og jeg er virkelig stolt av noe. Kan jeg få lov til å dele det med dere?» spurte Kimmel. «Jeg har nettopp fått en anmeldelse, sa Kimmel før han trakk frem telefonen for å lese Trumps Truth Social-innlegg høyt.»

Kimmel la til et «blah blah blah» før han leste opp Trumps valgslogan: «Make America Great Again.»

«Vel, takk, President Trump. Takk for at du ser på,» sa Kimmel. «Jeg er overrasket, er det ikke forbi fengselstiden din?»

«Han fokuserer definitivt på det viktige,» la Kimmel til.

mest lest