Alexandria Ocasio-Cortez raser mot CNN: – Publikum heier på ham og ler av programlederen

Avatar photo
Olav Kvilhaug
Journalist
Publisert 11. mai 2023 | 04:37

Den demokratiske politikeren Alexandria Ocasio-Cortez raste mot CNN.

Hun mener CNN mistet total kontroll over intervjuet av USAs tidligere president Donald Trump, på et folkemøte i New Hampshire i regi av kanalen.

– CNN bør skamme seg. De har mistet total kontroll over dette og blir manipulert til å gi en plattform til desinformasjon om valget, forsvar av 6. januar og et offentlig angrep på et offer for seksuelt overgrep, skriver hun på Twitter.

– Det vi så i kveld var en rekke ekstremt uansvarlige avgjørelser som satte et offer for seksuelle overgrep i fare. foran et nasjonalt publikum, og jeg kunne ikke vært mer uenig i det. Det var skammelig, sier Ocasio-Cortez.

– Publikum heier på ham og ler av programlederen. Dette faller rett på CNN. Alle her så nøyaktig hva som kom til å skje, fortsetter hun.

Under møte hevdet Trump at han ikke tror den ferske dommen der en føderal jury på Manhattan fant at han var ansvarlig for seksuelt misbruk av E. Jean Carroll i en garderobe på en butikk, diskvalifiserer ham fra å være president eller vil påvirke kvinnelige velgere.

Han nektet for å kjenne henne og nektet for anklagene.

– En jury på Manhattan fant at du misbrukte forfatteren E. Jean seksuelt Du har benektet dette. Men hva sier du til velgere som sier at det diskvalifiserer deg fra å være president? spurte CNNs Kaitlan Collins.

Trump svarte at han ikke trodde det var mange velgere som ville tro det. Han hevdet at saken var oppdiktet og at det hele var politisk motivert. Han gjentok at han ikke kjente Carroll, men sa at han tok et bilde «for mange år siden» med henne og mannen hennes.

mest lest