Fox News: Dansevideo av Sanna Marin (37) knyttes til skilsmissen

Avatar photo
Helge Lurås
Ansvarlig redaktør
Publisert 12. mai 2023 | 18:11

Den finske statsministeren Sanna Marin (37) og ektemannen, investoren Markus Räikkönen (39), meldte onsdag på Instagram at de har søkt om skilsmisse.

Nå melder Fox News at en video av Marin dansende tette med en annen mann på et diskotek fra august i fjor, har satt fart på rykter om årsaken.

– Vi har søkt om skilsmisse sammen. Vi er takknemlige for 19 år sammen. Vi er fortsatt bestevenner, står hverandre nær og er kjærlighetsfulle foreldre, skrev Marin i et Instagram-historie.

De ble med andre ord sammen i veldig ung alder. Marin var også den yngste statsministeren i landet noensinne da hun tok posten i 2019 for det Det sosialdemokratiske partiet (SDP) i en alder av 34 år.

Statsministeren fikk oppmerksomhet langr utenfor landets grenser i august etter at festbilder av henne ble gjort kjent. Det endte med at hun frivillig lot seg narkoteste.

– Jeg har ikke brukt narkotika, og har ikke brukt noe annet enn alkohol. Jeg har danset, sunget, festet, og gjort noe som er helt lovlig, sa marin til den finske statskanalen YLE.

Testen viste seg å være negativ.

Paret Marin og Räikkönen fikk i 2018 datteren Emma og giftet seg i 2020. Da de giftet seg i 2020 hadde paret holdt sammen i 16 år.

På Instagram skrev de at de fortsatt skal tilbringe tid sammen som familie og med hverandre. De ba også om respekt for sitt privatliv, og det ikke ville kommentere saken ytterligere.

Men det har ikke stoppet spekulasjonen. På Fox News skriver man at en video der hun danser tett med den finske popstjernen Olavi Uusivirta (39) kan være blant årsakene.

Både Uusivirta og Marin har benektet at noe upassende skjedde.

mest lest