Mann livstruende skadd etter å ha falt fra bygning – én pågrepet

Avatar photo
Olav Kvilhaug
Journalist
Publisert 13. mars 2024 | 11:09

En mann er livstruende skadet etter å ha falt fra stor høyde i en bygård med leiligheter i Moss sentrum. En mann er pågrepet.

– Vi har dannet oss et innledende bilde av hendelsesforløpet. Vi jobber ut fra ulike hypoteser, og kan per nå ikke utelukke en kriminell handling, sier politiets operasjonsleder for Øst politidistrikt Melissa Krag til NRK.

Politiet ble varslet om hendelsen klokken 6.39 onsdag morgen.

Operasjonslederen opplyser til Moss Avis at det en ung mann i 20-årene som er skadet. Vedkommende ble fraktet til Ullevål Universitetssykehus med luftambulanse. Pårørende er varslet.

Krag forteller til avisen at politiet har kontroll på to personer som kan knyttes til stedet. Én av disse er pågrepet. Politiet opplyser ikke hva han er siktet for eller hvilken relasjon det er mellom mennene.

– Begge to skal avhøres nå i morgentimene. Begge knyttes til samme adresse, sier Krag til NRK.

Ifølge Moss Avis var det vitner i nabolaget som hørte hva som skjedde, og som umiddelbart kontaktet politiet. Et vitne Moss Avis snakket med på stedet i 07-tiden fortalte at det hadde vært observert personer på taket av bygningen, som ligger i Værlegata – i nærheten av Moss stasjon.

mest lest