Ted Cruz i strupen på FBI: – Har dere bevis på at Joe Biden fikk 5 mill USD i bestikkelser?

Avatar photo
Helge Lurås
Ansvarlig redaktør
Publisert 15. juni 2023 | 14:42

Senator Ted Cruz fra Texas ga FBI-nestleder Paul Abbate en overhaling under en høring i Senatets rettskomité tirsdag for å ha nektet å svare på spørsmål om påståtte lydbånd av daværende visepresident Joe Biden og hans sønn Hunter Biden der det skal fremkomme at de har mottatt bestikkelser.

«Siste måned avdekket en varsler eksistensen i FBI av en rapport, en FD-1023, der informanten hevder at president Biden og hans familiemedlemmer deltok i en bestikkelsesordning på 5 millioner dollar i løpet av sin tid som visepresident,» sa Cruz. «Assisterende direktør Abbate, er det sant at FBI har en rapport som inneholder disse påstandene?»

Det er Daily Wire som rapporterer saken.

 «Jeg kommer ikke til å kommentere det, senator,» svarte Abbate.

Da han gjentatte ganger ble presset på saken, sa Abbate at han ikke ville kommentere saken og at «dette er et område jeg ikke kommer til å gå inn på med deg, senator.»

Cruz anklaget Abbate for å «dekke over alvorlige anklager om bevis på korrupsjon fra presidenten».

«I går sto senator Chuck Grassley på senatgulvet og påsto at det er 17 opptak av denne informanten fra Burisma, det ukrainske naturgassselskapet,» sa Cruz. «15 av dem er opptak, stemmeopptak, av ham som snakker med Hunter Biden, to av dem er stemmeopptak av ham som snakker med Joe Biden. Underdirektør Abbate, har FBI 17 stemmeopptak som viser bevis på en bestikkelsesordning?»

Abbate ville ikke avsløre om noen av opptakene eksisterte.

Cruz fortsatte å grille Abbate i flere minutter.

mest lest