– Det er vanskelig for mennesker med tradisjonelle og normale verdier å leve i Vesten

Avatar photo
Publisert 18. januar 2024 | 14:11

Ifølge president Vladimir Putin kommer stadig flere borgere tilbake til hjemlandet etter å forlatt Russland de siste årene.

Putin tror årsaken for dette er at russere ikke opplever vestlige land som et sted egnet til å oppdra barn.

– Beklager, felles toaletter for gutter og jenter… Det har blitt et helt vanlig fenomen.

– Det er vanskelig å oppdra barn under de forholdene som skapes i noen vestlige land i dag, sier den russiske presidenten.

Putin tror mange russere kommer tilbake eller tenker på å returnere fordi de opplever det som veldig vanskelig å leve under slike forhold.

– Mennesker med tradisjonelle, normale menneskelige verdier orker ikke dette tullet, sier den russiske presidenten.

Vladimir Putin har også tidligere gitt uttrykk for at han er opptatt av tradisjonelle familieverdier, og latterliggjort forholdene i Vesten.

– Ønsker vi her i landet vårt, i Russland, at det i stedet for mamma og pappa skal være «foreldre nummer én», «foreldre nummer to», «foreldre nummer tre» – er de helt gale? spurte presidenten i den store talen da Russland offisielt annekterte fire områder i Ukraina.

– Ønsker vi virkelig at perversjoner som fører til fornedrelse og utryddelse skal påtvinges barn i skolen? Å bli innprentet at det visstnok finnes andre kjønn enn kvinner og menn, og bli tilbudt en kjønnsbytteoperasjon? Ønsker vi alt dette for landet vårt og barna våre? For oss er alt dette uakseptabelt, vi har en annen, vår egen fremtid, fortsatte Putin.

mest lest