Vil ikke snakke med pressen: – Vil eskalere med løgner om oss

Avatar photo
Olav Kvilhaug
Journalist
Publisert 18. april 2024 | 06:41

I et innlegg på Instagram kunngjør Prinsesse Märtha Louise at hun og forloveden Durek Verrett har bestemt seg for å avslutte all kontakt med pressen før bryllupet deres.

– I dag trekker vi en grense. Vi vet at deler av pressen vil eskalere med løgner om oss, når bryllupet vårt nærmer seg. Mens vi forbereder oss til vår store dag, er vi dedikerte til å ta vare på hverandre, prioritere vår mentale velvære og kjærlighet til hverandre. Derfor har vi bestemt at fra og med i dag vil vi ikke kommentere noe som helst som pressen kaster mot oss, skriver Märtha Louise.

– Vær oppmerksom på at eventuelle uttalelser tilskrevet oss i pressen etter at denne meldingen ble utstedt, ble gjort før publisering.

– Vi fokuserer på å skape et bryllup som gjenspeiler dybden av vår kjærlighet og er fylt med spenning og glede for feiringene som ligger foran oss. Takk for din forståelse mens vi begir oss ut på denne vakre reisen sammen, og feirer kjærligheten vår som ender i vårt bryllup i Geiranger.

Denne uken har de kritisert ukebladet Se og Hør i sin egen podkast. De kritiserer bladets avtale med Verrets mor om betaling for bilder.

mest lest