Narrativet om klimakrise må ha en bakenforliggende agenda

Publisert 18. juni 2023 | 20:23

Dette er et eksternt innlegg og gir uttrykk for skribentens meninger.

Alt tyder på at den påståtte «Klimakrisen er en kamuflering av en bakenforliggende og for den vanlige borger svært inngripende agenda.

«Verden går under hvis vi ikke handler umiddelbart». Våre politikere presenterer «Lekeregnskap» når det gjelder Norges CO2 utslipp og rolle som forurensere i verdenssammenheng!

Du forstår sikkert at overliggende konsept og utsagn representerer et velregissert spill/teater for å kamuflere en helt annen agenda. Når det gjeldet CO 2 opptak av norsk vegetasjon så vil dette ved implementering i disse fanatikernes «leke-regnskap» synliggjøre at vi allerede på det nærmeste har oppnådd målene satt for 2050!

Hvem vil da akseptere og fortsatt godta nye og økte miljøavgifter som fortsetter ødeleggelsen av «vanlige folks» økonomi?

Og hvis det er så at verdens undergang er nær, pga. problematisering av den livgivende gassen CO2 – hvorfor skal du tro at det gjør en forskjell for verden ved å «elektrifisere» Nordsjøen slik at gass som blir brukt til å produsere elektrisitet i Nordsjøen isteden skal brennes i Europa eller et annet sted i verden for den saks skyld?

Hvis verden straks går under på grunn av CO2 utslipp, hvorfor hører du ingen ting fra Aasland og Barth Eide om hva verdens største forurensere foretar seg, Kina og India, som har planer om å åpne tusenvis av kullkraftverk fram til 2030?

Nei det er åpenbart at argumentasjonene ikke henger sammen – Det er også åpenbart at elektrifisering av Nordsjøen (krever 18TWH) vil skape kraftmangel på land!

Dette er i seg selv en mistenkelig agenda. Er planen at kraftmangel på land skal skape aksept for tusenvis av nye Vindturbiner på land? Blir det kraftmangel eller (bevisst) skapt energimangel hos oss tett oppunder nord-polen, ja da kan unntakslover benyttes – da blir du overkjørt. Noen skal bli rike på fellesskapets bekostning her – du skal bli en fattig og lydig borger! Er det greit for deg og din familie? 

Les også: Bløffmakerne Terje Aasland og Espen Barth Eide

Norge står for under 1 promille av verdens CO2 utslipp og det vi kaller forurensning, Kina og India i overkant av 50%. Siden ingen av våre «klimafanatikere eller statsråder snakker om disse, så skjønner du fort at dette «teateret» ikke har det ringeste med klima å gjøre.

Det er et ideologisk forankret prosjekt og gjelder i realiteten innføring av det jeg kaller Ny-Kommunisme – et samfunn hvor 99% av befolkningen skal håndteres som lydige kontrollerte slaver, med en liten bestemmende elite med ekstremt utvidede privilegier! Dette er mennesker som idag påberoper seg å vite bedre enn «Sammensuriumet» (deg og meg). De mener de har rett til å leve med privilegier i luksus på folkets bekostning! Kommunistene Karl Marx og Josef Stalin mente at dette var rett samfunnsmodell!

Tenk deg om før du stemmer på noen partier fra det samstemte selvtilfredse Stortinget. De har allerede utvidede privilegier som vanlige mennesker bare kan drømme om. De kommer ikke til å gi disse fra seg frivillig.

mest lest