Durek Verrett har søkt patent på varemerke: «The Princess and the Shaman»

Avatar photo
Olav Kvilhaug
Journalist
Publisert 18. september 2022 | 10:29

Kontroversene fortsetter.

Durek har en pågående søknad hos det amerikanske Patentstyret, United States Patent and Trademark Office, der han søker om eneretten til bruk av varemerket «The Princess and the Shaman».

Av søknaden går det fram at varemerket blant annet inkluderer kategorier som workshops og personlig utvikling innen sjamanisme, healing, spirituell utvikling og mental helse, ifølge TV2.

Søknaden ble sendt inn i februar, og er under behandling. Søknaden er sendt inn av Dureks eget produksjonsselskap, Ohana Productions LLC, som ble opprettet i 2018 i California.

Les også: MDG vil sende brev til kongen om Durek Verrett

Märthas manager Carina Scheele Carlsen, opplyser til TV 2 at det er ikke lenger er aktuelt for Prinsessen å bruke denne tittelen, og derfor er det naturlig at søknaden trekkes.

I 2002 ble det klart at Märtha Louise ikke lenger kunne tituleres som Hennes Kongelige Høyhet, fordi kongehuset ønsket å skape avstand mellom hennes virksomhet og kongehuset virksomhet.

Helt siden prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett ble et par i 2019, har det vært flere kontroverser rundt dem og Verretts virke som sjaman.

Durek Verrett om anklagene: – Jeg bryr meg ikke

mest lest