Melding om knivstikking i Stavanger – to menn skadd og to pågrepet

Avatar photo
Olav Kvilhaug
Journalist
Publisert 20. januar 2024 | 05:45

Politiet rykket sent fredag kveld ut til Stavanger sentrum etter melding om knivstikking.

– To personer skal være skadet, ukjent skadeomfang, men de ivaretas av helsepersonell, skriver Politiet i Sør-Vest på X klokken 00.23.

– Politiet er i kontakt med vitner og søker etter mistenkte. Ukjent foranledning til hendelsen.

Politiet opplyser i en oppdatering klokken 01.12 at de har «kontroll på en ung mann i 20 årene som mistenkes for gjerningen».

– Mistenkte er besluttet pågrepet. Ukjent status på fornærmede, men begge var ved bevissthet da de ble tatt med i ambulansen. Uklart vedrørende relasjon mellom mistenkte og fornærmede, skriver politiet.

Senere på natta skriver politiet at videre undersøkelser har ført til pågripelse av ytterligere en person.

– Begge de pågrepne er siktet for kroppsskade og medvirkning til kroppsskade. Per nå er det ikke noe som tyder på at flere er involvert i hendelsen.

– Meldingen vi har fått, er at det har vært en knivstikking, men hva som er brukt eller hva som har skjedd, vet vi ikke nå. De to som er skadd, er fraktet vekk i ambulanse, sier operasjonsleder Irene Ragnhildstveit til NTB.

VG snakket med operasjonslederen klokken 04 lørdag morgen, og hun opplyser at det ikke er rapportert tilbake om noen beslag av kniv.

– Det er gjort avhør, og det vil bli hentet videoovervåkingsmateriale om det er tilgjengelig. Detaljene må vi komme tilbake til, sier hun til avisen.

Hendelsen ble ble meldt inn av et vitne, ifølge Ragnhildstveit.

mest lest