Støre mener folk ikke har fått det verre. Men i kommentarfeltene raser de

Avatar photo
Helge Lurås
Ansvarlig redaktør
Publisert 26. august 2022 | 19:07

Statsministeren mener mange klarer seg bra om dagen. Men på sosiale medier raser «vanlige folk».

Det til tross for rekordhøye priser på strøm, bensin og mat. Støre tror at mange har spart penger under koronaen.

Tror folk er fornøyde

Ap gikk til valg på at det var «vanlige folks tur». Men siden gang har strømprisene gått i taket, rentene er på vei opp og stadig flere stiller spørsmål ved Siden den gang har krigen i Ukraina påvirket store deler av samfunnet vårt, med blant annet store utslag på folks strømregninger.

– Jeg står ved at det er vanlige folks tur, sier Støre til TV 2.

Han mener folk er fornøyde med politikken hans.

– Jeg har tro på den politikken vi fører. Når folk ser på den strømstøtten, som er Europas mest omfattende, som tar en del av folks strømregning når du bor i sør, det synes folk er bra, sier han.

Men meningsmålingene har ikke vært bra. Ap ligger langt bak Høyre og vaker rundt 20 prosent. Støre sier han ikke tenker så mye på at kun 20 prosent av folket har tillit til han.

– Poenget er at det ikke er valg nå, sier han og peker på at det er naturlig at folk gir uttrykk for misnøye med de som styrer.

Raser

På TV 2s Facebook-side er reaksjonene mot Støre sterke.

– Vanlige folk er ikke mangemilionærer som ham. Han må leve i ei boble, Vanlige folk er ikke kaviarsosialister med hundre millioner i banken, skriver en.

– Nå vil han at alle sparepengene til folk skal brukes på strøm, drivstoff og økte matpriser. Blir kvalm av denne Ap fyren som ødelegger for alle i dette landet, frekkhetens nådegave. Verre regjering har aldri funnet sted noen gang, skriver en annen.

Støres utsagn trender nå på sosiale medier.

Hva er «det intellektuelle mørke nettet»?

mest lest