Ga tilgang til «familien»: Hevder Joe Biden var aktivt involvert i Hunters kinesiske forbindelser

Avatar photo
Helge Lurås
Ansvarlig redaktør
Publisert 17. november 2022 | 20:55

Starter formell etterforskning.

Republikanerne som nå har tatt kontroll over Representantenes hus hevdet under en pressekonferanse torsdag at president Joe Biden har vært aktivt involvert i sønnen Hunter Bidens forbindelser til det kinesiske kommunistpartiet og deres lukrative kontrakter.

Det er flere varslere som skal ha sagt at forbindelse i Kina var med «personer nær Kommunistpartiet». Videre bevis skal finnes på Hunter Bidens laptop.

De to republikanske representantene James Comer og Jim Jordan, som begge forventes å få ledende komiteposter, påsto på en pressekonferanse torsdag at president Biden var aktivt involvert i utenlandske forretningsforbindelser sammen med sønnen Hunter.

Comer, med henvisning til varslere, hevdet at Biden-familien «blomstret og ble millionærer ved ganske enkelt å tilby tilgang til familien.» Det er Fox News som skriver dette.

«Var Joe Biden direkte involvert i Hunter Bidens forretningsavtaler, og er han kompromittert? Det er det vår etterforskning vil dreie seg om,» sa Comer.

Comer er den påtroppende lederen av Kontrolkomiteen og Jordan forventes snart å være leder av Justiskomiteen.

Representantene påsto at Hunter Biden og Joe Biden deltok i «sløsing, svindel og misbruk» i internasjonale forretninger.

Republikanerne ga ut en rapport torsdag som beskriver funnene deres. Rapporten kan leses i artikkelen i Fox News.

Republikanerne sier de har avdekket bevis på konspirasjon for å bedra USA, brudd på Foreign Agents Registration Act, hvitvasking av penger, skatteunndragelse og andre forbrytelser.

Under pressekonferansen sa Comer at han trodde kontrollkomiteen har mistet mye av sin troverdighet de siste årene, noe han skyldte på California Rep. Adam Schiff.

Deler av pressekonferansen kan sees her.

mest lest