Slakter Sigrid Bonde Tusviks utlevering av egen eksmann: – Pinlig, sjokkerende og trist

Avatar photo
Helge Lurås
Ansvarlig redaktør
Publisert 1. desember 2022 | 19:11

Mona Hoff skriver i Aftenposten at hun har vanskelig for å tro det hun har vært vitne til.

Det er Tusvik og Tønne-showet basert på deres egen podkast som Hoff har gitt en anmeldelse av i et debattinnlegg i Aftenposten.

«At Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne ønsker å vise nærbilder av eget rumpehull og vagina, går i grunn greit, skriver Hoff. Men deretter går det bare nedover.

Hvis slike bilder var et høydepunkt, kan man kanskje forstå kritikken.

«Som tidligere sykepleier har jeg sett mye. Tønnes hemoroider og Tusviks fødselsskader blåses opp på storskjerm, fordi de ønsker å si noe om hva de mener er kvinnehelse. Aktuelt, tenker jeg. Men det er for visuelt, tenker jeg også. At de velger å bruke seg selv for å fremme sitt syn på kvinnehelse, er fint. Men er det virkelig nødvendig å ty til slike virkemidler for at vi skal forstå poenget?»

Men deretter:

«Showets innledning fikk meg til å tro at Tusvik og Tønne ville sette psykisk helse og medmenneskelighet på agendaen. Det er det motsatte som skjer. Tusvik og Tønne velger å henge ut både folkekjære sportsutøvere og kjente artister som selv har vært åpne om sine utfordringer. Helt uten budskap, kun platt etteraping. Når ble det gøy?»

Og Tusvik gjør mer enn det. Hun henger ut sine egen eks-mann.

«Det vi blir vitne til i dette showet, hører mer hjemme i et terapirom enn på en scene. For etter å ha tilkjennegjort at Tusvik faktisk valgte å tie om sitt samlivsbrudd, stikkes det nå hull på verkebyllen. Og la meg si det sånn: Her velter det ut gørr. Tusvik forteller en fullsatt sal en mengde opplysninger om eksmannen og bruddet,» skriver Hoff.

De to komikerne deler angivelig intime sexopplevelser. Folk navngis og henges ut. Og alt skjer til «trampeklapp» fra salen, skriver Mona Hoff sjokkert.

– Hvordan kunne vi ende opp der? Og hvor går vi nå? avslutter hun.

Showet tar utgangspunkt i podkasten til de to som nå feirer 10 år.

I en tidligere versjon av artikkelen sto det at Mona Hoff hadde anmeldt showet i Aftenposten. Stabssjef i Aftenposten, Morten Andersen, presiserer til iNyheter at Hoff har skrevet et ekstern debattinnlegg og at det ikke er en tradisjonell «anmeldelse». Artikkelen og overskriften er derfor endret.

Kjønnsflytende Biden-tjenestemann siktet for tyveri

mest lest