Kjønnsflytende Biden-tjenestemann siktet for nok et pikant tyveri

Avatar photo
Helge Lurås
Ansvarlig redaktør
Publisert 10. desember 2022 | 23:01

iNyheter skrev tidligere i desember om Sam Brinton og hans tyveri av en koffert der han var ute etter undertøyet. Nå viser det seg at han er siktet for nok et liknende tyveri.

Også Tucker Carlson har omtalte det nye tyveriet.

Brinton har fått oppmerksomhet fordi atomingeniør med mastergrad fra det prestisjetunge universitetet MIT og var ansatt i en ledende posisjon i USAs energidepartement (Deputy Assistant Secretary) som frem til han ble permittert da tyveriet ble kjent.

Lønnen skal være ca 1,7 millioner i året.

Brinton er meget offentlig med sin kjønnsflytende identitet og var stolt da han ble utnevnt tidligere i år.

Utnevnelsen ble hyllet som et eksempel på Biden-administrasjonens «inkluderende» politikk.

Brinton ble siktet for å stjele en koffert fra en kvinnelig passasjer på en flyplass i Minnesota 16. september.

Nå er han også blitt siktet for et tyveri av en koffert i Las Vegas, skriver ZeroHedge. Når dette skal ha skjedd, er ikke kjent. Men igjen skal motivet vært å tilegne seg brukt, kvinnelig undertøy.

Etter at Brinton har blitt kjent, har man undersøkt mer om hans aktivitet. Det som kommer frem, er oppsiktsvekkende selv i USA.

ZeroHedge har også funnet frem et foto der han poserer med en annen karakter av en offentlig tjenesteperson, assisterende statssekretær i Helsedepartementet Rachel Levine.

Artikkelen fortsetter.

Levine og Brinton. Foto hentet fra Brintons Instagram

Mange på sosiale medier reagerer.

Tucker Carlson mener Brinton representerer en form for narsissisme og at en slik ansettelse i inkluderingens navn er feilslått.

Det er også andre innslag i denne Carlson-sendingen fra fredag som er verdt å få med seg. Han snakker om Hunter Biden-skandalen, Twitter og altså Sam Brinton.

mest lest