Tidligere Navy SEAL angrer kjønnsskifte: – Jeg ødela livet mitt

Avatar photo
Helge Lurås
Ansvarlig redaktør
Publisert 12. desember 2022 | 20:48

En tidligere Navy SEAL som tilbrakte nesten et tiår som en transkjønnet kvinne, advarer nå om farene ved transbevegelsen etter å nylig kunngjøre at han går tilbake til å være mann.

Chris Beck tjenestegjorde i Navy SEALs i 20 år i spesialoperasjonsteam og tjenestegjorde også i det berømte SEAL Team Six. Gjennom 13 utplasseringer mottok han over 50 priser og medaljer for sin tjeneste, inkludert Bronsestjernen med tapperhet og Purple Heart.

Men Beck ble en fremtredende nasjonal skikkelse etter å ha kunngjort på CNNs Anderson Cooper i 2013 at han hadde blitt en transkjønnet kvinne ved navn Kristin Beck, skriver CBN News og Fox News.

Nå ni år senere sier Beck at han ble brukt av media og psykologer for å «normalisere» å tillate transpersoner i militæret og for å popularisere saken.

Han fortalte den politiske kommentatoren Robby Starbuck i en podkast at han ble foreskrevet hormoner allerede etter en times økt med en lege fra Veterans Affairs (Veterankontoret).

«Jeg gikk inn på et psykologkontor [og] på en dag har jeg et brev i hånden som sier at jeg var transkjønnet. Jeg ble autorisert for hormoner. Jeg ble autorisert for alle disse andre tingene,» sa Beck.

Intervjuet med Anderson Cooper i 2013 kom etter at han skrev boken «Warrior Princess» sammen med psykolog Anne Speckhard. Boken beskrev hans overgang fra mann til kvinne, men Beck sier at han ble tvunget til å skrive boken og hevder intervjuet med Cooper var «propaganda».

«Alt du ser på CNN med ansiktet mitt, ikke tro et ord av det,» sa han. «Alt som har skjedd meg de siste ti årene ødela livet mitt. Jeg ødela livet mitt. Jeg er ikke et offer. Jeg gjorde dette mot meg selv, men jeg fikk hjelp.»

Må beskytte barn

Beck, som mange andre som omgjør sin transisjon, tar nå til orde for å beskytte barn mot «transgender-mani».

«Det er tusenvis av kjønnsklinikker som blir satt opp over hele Amerika,» sier han. «Så snart [barn] går inn og sier: ‘Jeg er et guttebarn, eller dette får meg til å føle meg komfortabel’ og så sier en psykolog, ‘åh, du er transperson’. Og så satte de deg på hormoner – det samme hormoner de bruker til medisinsk kastrering for pedofile. Nå gir de dette til friske 13-åringer.»

«Er dette riktig,» spurte han. «Dette er grunnen til at jeg prøver å få Amerika til å våkne opp.»

Becks forlovede, Courtney, sier at mange amerikanere blir lurt til å fremme en skadelig agenda som støttes av lite eller ingen vitenskapelige data.

«Transgender-ideologi er kultisk og er ikke vitenskapelig basert i det hele tatt,» sier hun. «De tar det medfødte menneskelige ønsket om å ville forandre seg og ønsker å hjelpe mennesker, og de bruker det, akkurat som en kultleder ville gjort.»

«Foreldrene er så desperate etter å passe inn i denne ideologien på grunn av frykten for ‘oss’, ‘dem’. Så nå bruker de barna som disse trofeene av som «se på meg. Jeg har et barn som jeg aksepterer.»

Beck sier at tusenvis av barn blir skadet i prosessen.

«Dette er en milliardindustri,» sier han. For psykologer og for Big Pharma. «Det er tusenvis av kjønnsklinikker som dukker opp over hele landet vårt. Og hver av disse kjønnsklinikkene kommer til å trekke inn sannsynligvis over 50 millioner dollar.»

«Det skader barna våre og barna dør,» la han til.

Spesiell historie: Jørund kan gå, men velger å bruke rullestol og kle seg som kvinne

mest lest