Kuttet av sine egne tær og spiste dem – ligger i respirator på Ullevål

Avatar photo
Jørgen Granberg
Journalist
Publisert 18. februar 2023 | 20:21

Svært alvorlig skadet mann funnet på Onsdag, ca. kl. 0550 fikk politiet melding via akuttmedisinsk kommunikasjonssentral (AMK) at en person i 30-årene var alvorlig skadd ved en turiststi i øverst langs Akerselva på Frysja i Oslo 

Ved ankomst iverksatte ambulansen livreddende tiltak, hvorpå den det her gjelder i all hast ble transportert til traumeavdelingen ved Ullevål sykehus.  

I utgangspunktet, relatert til skadeomfanget, var politiets hypotese at dette rett og slett var et oppgjør utført av torpedoer.  

Politiet jobbet med taktisk og teknisk etterforskning på stedet, samt at de jobbet utfra fra flere forestillinger hva som egentlig kan ha skjedd.  

Selvskading
Relatert til iNyheter sine kilder, har den det her gjelder, tilført sine egne lidelser og skader. Da ambulansepersonalet fant ham svært forkommen, hadde han kuttet av alle sine tær.  

Sett i relasjon til ovennevnte, samt politiets bakgrunnsinformasjon, er det ikke lenger snakk om mistanke om en straffbar kriminell handling.  

Ifølge iNyheters informasjon ligger vedkommende i respirator på Ullevål sykehus. Antakelsen er at han har kuttet av alle sine ti tær med en foldekniv. Foldekniven ble i ettertid funnet av en politihund. 

Deretter er antakelsen at han skal ha spist alle legemsdelene han selv bestemte å fjerne fra sin egen kropp. Dermed fant ikke politiet på stedet legemsdelene som politiet naturlig nok i første omgang søkte etter, hevder iNyheters kilder.

Da dette selvskadelige mennesket ble funnet i en svært forkommen tilstand, var hans kroppstemperatur kun 27 grader. 

Fox News-epostene: Hva gjør du når publikummet ditt tror på «sprøyt»?

mest lest