Erlend Wiborg vil bli nestleder i FrP: – I politikken er det alt for mye prat, men for lite handling

Avatar photo
Helge Lurås
Ansvarlig redaktør
Publisert 03/03/2023 | 11:33

Tidligere i uken ble det klart at Ketil Solvik-Olsen ikke ønsket gjenvalg som nestleder. Dagen etter erklærte Bård Hoksrud fra Telemark at han gjerne stiller seg til disposisjon. Nå kommer også stortingsrepresentant og innvandringspolitisk talsmann Erlend Wiborg på banen.

«Hvis Fremskrittspartiet ønsker meg som ny nestleder så stiller jeg gladelig opp for partiet,» skriver han på epost til iNyheter.

– I politikken er det alt for mye prat, men for lite handling. Norge har behov for et uredd og tydelig Fremskrittsparti som får flyttet makt bort fra politikere og byråkrater, tilbake til folk flest. Da må FrP bli et langt større parti enn vi er i dag, det er fullt mulig for oss å bli det og jeg tror jeg kan bidra til dette som nestleder sammen med tusenvis av partikollegaer over hele landet, skriver han videre.

Wiborg er lei av politikere «som lukker øynene for ukultur da de er redde for å bli kalt rasist og annen styggedom.»

Erlend Wiborg (39) er selv småbarnspappa, en erfaring han ønsker å ta med seg inn i politikken. «Dette er velgergrupper Fremskrittspartiet har slitt med å nå tidligere,» sier han og vektlegger at politikken skal legge til rette for at folk «skal få leve sine frie liv, ikke styre folks liv.»

– Jeg vil at mine barn skal vokse opp i et samfunn der vi heier på de som skaper verdier og arbeidsplasser, det er et gode for oss alle, ikke noe som skal bekjempes, skriver han og henviser til «skattekåte politikere».

Staten diskriminerer hvite, norske, friske, mannlige og lovlydige arbeidssøkere (+)

mest lest