Lurås #12 med Owe Ingemann Waltherzøe: Sunn fornuft, INP, erfaring, enevelde, havvind, olje, klimaendringer, politisk boble, innvandring, meningsmålinger, Nav

Avatar photo
Publisert 30/03/2023 | 20:01

Porsgrunns-mannen Owe Ingemann Waltherzøe (59) mener «sunn fornuft» må tilbake i norsk politikk. I 2020 sto han i spissen for å stifte Industri- og næringspartiet (INP). Målet er å komme på Stortinget i 2025.

Dette er Waltherzøes første podkast. Han snakker om hvem han er, hva partiet vil, om beskyldingene om enevelde i INP, hva «sunn fornuft» og «erfaring» faktisk innebærer og hvilke utfordringer det er med å bygge en partiorganisasjon fra bunnen av. De har nå 108 lokallag, og skal ha landsmøtet 15-16 april. På enkelte meningsmålinger har partiet kommet over 3 prosent. De er klart største av «andre».

Les også: Ny knallmåling for INP

Kan de lykkes med å komme inn på Stortinget? Og har Waltherzøe det som trengs. Hva er egentlig partiets politikk? Se og lytt og gjør deg opp en mening.

Podkasten er også tilgjengelig på Spotify.

Norsk studie om vaksine og overdødelighet vekker oppsikt internasjonalt (+)

mest lest