Knivstukket på åpen gate på Oslo Vest – alvorlig

Avatar photo
Helge Lurås
Ansvarlig redaktør
Publisert 30. april 2023 | 20:13

Politiet har rykket ut med flere patruljer etter at en person er knivstukket på åpen gate i Bogstadveien i Oslo sentrum.

Den mistenkte har kjørt fra stedet på en sparkesykkel. Han var sammen med en ung kvinne, som også stakk fra stedet på en annen sparkesykkel.

Fornærmede er alvorlig skadet, opplyser politiet på Twitter i 20-tiden søndag kveld.

– Vi er med flere patruljer i Bogstadveien etter melding om at en person er knivstukket på åpen gate. Mistenkte har kjørt fra stedet på sparkesykkel. Fornærmede er alvorlig skadet. Vi søker etter mistenkte med mange patruljer.

Etter det iNyheter kjenner til skal det være en mann i 20-årene som er knivstukket. Vedkommende skal ha bakgrunn fra Øst-Europa. Gjerningsmannen skal ha afrikansk utseende.

Det kan ha vært en hendelse som involverte en jente i forkant. Hun forsvant også på en annen elsparkesykkel.

Politiet skal ha sikret videoopptak av hendelsel. Senere bekrefter de opplysningene om at det dreier seg om en ung mann med afrikansk utseende som dro fra stedet iført en svart jakke med hvit hette, opplyser VG.

Operasjonsleder Gjermund Stokkli sier til iNyheter at de så langt ikke vet om det er en relasjon mellom fornærmede og gjerningsmann, men at de tekniske undersøkelsene på åstedet ved 22-tiden er avsluttet.

Jørgen Granberg bidro til denne saken.

mest lest