Mann (51) reddet fra skog etter sexlek

Avatar photo
Helge Lurås
Ansvarlig redaktør
Publisert 6. mai 2023 | 17:20

Den fortvilte mannen ble funnet bundet fast i skogen med en dametruse trukket over hodet.

Han hadde avtalt å møte en kvinne han kom i kontakt med på internett. De to møttes på en parkeringsplass i nærheten av den tyske byen Bueckburg onsdag kveld i 19:30-tiden. De gikk omlag 250 meter innover i skogen til de kom til et lite jakttårn.

51-åringen lot seg binde fast på toppen av tårnet som del av det han trodde var en sexlek, men så fikk kvinnen en telefon og stakk fra stedet uten å si noe. Hun kom aldri tilbake, skriver tysk politi i en pressemelding.

Rop om hjelp

Mannen begynte etter en stund å rope om hjelp i frykt for at han måtte stå uten i den kalde natten. Både en syklist og en jeger hørte mannens desperate rop om hjelp, og ringte politiet, melder nyhetsbyrået AP.

Mannen ble funnet fullt påkledd, men lenket til en stolpe på en jaktplatform i skogen. Beina var også bundet fast med tau, og han hadde en dametruse trukket over hodet, skriver TV 2.

Åpnet etterforskning

– 51-åringen sa at han hadde en tapetkniv med seg for slike anledninger, men han hadde undervurdert kvinnens bondage-ferdigheter, for han klarte ikke å nå kniven, sier politiet i en uttalelse.

Mannen ikke ønsket å anmelde kvinnen, men politiet har likevel åpnet etterforskning og mistenker kvinnen for frihetsberøvelse og for å unnlate å hjelpe en person i hjelpeløs tilstand.

mest lest