Hevder USA skjuler UFO-bevis: – Vi er ikke alene – det er et globalt fenomen

Avatar photo
Olav Kvilhaug
Journalist
Publisert 7. juni 2023 | 04:13

En tidligere etterretningstjenestemann i det amerikanske forsvarsdepartementet hevder at myndighetene har «intakte og delvis intakte» farkoster av ikke-menneskelig opprinnelse.

Den tidligere etterretningsmedarbeideren David Grusch (36) har gitt Kongressen og etterretningssamfunnets generalinspektør omfattende klassifisert informasjon om dypt skjulte programmer som han sier er av ikke-menneskelig opprinnelse.

Han hevder at amerikanske myndigheter er i besittelse av minst en farkost som har en «ikke-menneskelig opprinnelse, skriver det britiske teknologi- og vitenskapsnettstedet The Debrief.

Grusch sier at informasjonen har blitt ulovlig holdt tilbake fra kongressen, og han har også sendte inn en klage med påstand om at han ble utsatt for en hevnaksjon for sine avsløringer.

Artikkelen fortsetter.

Andre etterretningsrepresentanter, både aktive og pensjonerte, med kunnskap om disse programmene har gitt lignende informasjon, ifølge vitenskapsnettstedet.

En nåværende medarbeider ved National Air and Space Intelligence Center (Nasic), Jonathan Grey, støtter opp om opplysningene fra Grusch.

– Ikke-menneskelige etterretningsfenomener er ekte. Vi er ikke alene. Funn som dette er ikke begrenset til USA. Det er et globalt fenomen, hevder Grey overfor The Debrief.

Grusch, som omtaler seg som en varsler, sier at amerikanske myndigheter har samlet rester fra ikke-menneskelige farkoster i flere tiår.

David Grusch er en dekorert tidligere kampoffiser i Afghanistan, veteran fra National Geospatial-Intelligence Agency (NGA) og National Reconnaissance Office (NRO). Han fungerte som rekognoseringskontorets representant til Unidentified Aerial Phenomena Task Force fra 2019-2021. Fra slutten av 2021 til juli 2022 var han NGAs medleder for UAP-analyse.

mest lest