Allsang på fly skapte oppstyr: – Vi vil ha pengene våre tilbake

Avatar photo
Olav Kvilhaug
Journalist
Publisert 27. juli 2023 | 07:34

En mann om bord på et Ryanair-fly bestemte seg for å gripe mikrofonen.

Passasjerer på en Ryanair-flyvning fra Dublin til Lourdes i Frankrike reagerte da en mann brukte intercom systemet til å lede en allsang av sangen «Hold Me Now» av den irske musikeren Johnny Logan.

Det var ikke alle som ikke reagerte like positivt på den spontane opptredenen, skriver New York Post.

– Jeg vet at dere ikke er kjent for underholdning om bord, men dette er dritt, jeg og barna vil gjerne ha pengene våre tilbake, skrev den rasende passasjeren Pete Farrell på Twitter på mandag, sammen med et klipp som viser opptredenen.

Etter opptredenen takket mannen for oppmerksomheten, fortalte de om bord «vi ses senere» og ga en flyvertinne et kyss på kinnet.

Til avisen Dublin Live, forteller Farrell:

– Jeg leder en liten kirkegruppe, og tok med noen av barna til pilegrimsstedet i Lourdes. En gruppe menn ankom gaten, de var høflige i begynnelsen, men fortsatte å bli mer og mer fulle. Ikke det verste i verden, men det satte definitivt tålmodigheten vår på prøve. De skulle i alle fall ikke på pilegrimsferd, sier Farrell.

Twitter-brukere var delt i mannens prestasjoner.

– Dette var en kapring, erklærte en, mens en annen la til:

– Med mindre det er den ekte Johnny Logan, ville jeg bedt om pengene mine tilbake.

Andre så lysere på mannens opptreden og mente de misfornøyde passasjerene burde «ta det med ro». «Fælt, men han hadde det bare litt gøy», skrev en bruker. «Gi den gutten en drink, hvilken stemme», skrev en annen.

mest lest