Partileder hardt ut mot den styrende eliten: – Nå må vi sette strek for alle de konstruerte krisene

Avatar photo
Helge Lurås
Ansvarlig redaktør
Publisert 21. oktober 2022 | 19:58

I en serie med innlegg på Facebook den siste uken har Demokratens partileder Geir Ugland Jacobsen tatt opp forhold han mener er underliggende til krisene som har oppstått.

I et innlegg på partiprofilen sin skriver han at vi er for tiden vitner til «et kynisk og utspekulert angrep på den frie verden som er helt uten sidestykke i historien.»

– Dette er IKKE en konspirasjonsteori, men en åpenbar realitet for alle som kan og vil se, skriver han. -Det er lenge blitt forberedt, og demokratiske lands motstandskraft – politisk, militært og sivilt – er brutt ned over lang tid, og befinner seg på et historisk lavmål. Media er politisk korrumpert og vingestekket, og bidrar til elendigheten med fordekking og propaganda.

Han kaller folk til innsats for å «komme på banen, og erstatte udugelige og illojale ledere med helt nye, kompetente og nasjonalt lojale mannskaper til å styre samfunnet, før det er for sent.»

Innlegget har fått mange likes og kommentarer fra folk som støtter Demokratene.

Artikkelen fortsetter.

Noen dager senere er Ugland Jacobsen tilbake igjen, denne gang på sin egen Facebook-profil.

– Nå er det på høy tid å sette strek for den lille pengesterke og manipulerende gjengen som i lang tid har korrumpert, ranet og manipulert verden! Plottet er nå så synlig og løgnene så åpenbare, at ingen ærlig og informert person kan benekte at vi svindles og manipuleres.

Han virkemidlene som «eliten» benytter er «mange og ekstremt kyniske. I bunnen ligger et menneskesyn ingen kan tillates å ha.»

– Nå må vi sette strek for alle de konstruerte krisene som vi blir bombardert med, og alle som har deltatt i komplottet mot verdens gode mennesker, må settes på utsiden – helt ut.

Artikkelen fortsetter.

Partilederen påpeker konkret to saker han mener illustrerer kampanjen som pågår. Det gjelder «klimakrisen» som han skriver har blitt «båret frem av korrumperte politikere og medier, og har fått ødelegge altfor mye og Covid-19.

Han skriver at vaksineringen er tvunget frem selv om man «hele tiden har visst ikke har immuniserende effekt, og for øvrig representerer en fare for liv og helse.»

– Det må tas et oppgjør, jo før jo heller, avslutter han.

Slik går det med «Andre» på VG-måling

mest lest