iNyheter har kjøpt opp Resett

Avatar photo
Helge Lurås
Ansvarlig redaktør
Publisert 21. desember 2022 | 10:51

I forrige uke varslet Resetts styre oppbud. På tirsdag kjøpte iNyheter de immaterielle eiendelene i konkursboet. Det vil si domenet, nettsiden og kontoene på sosiale medier.

Dette har en forhistorie. Jeg var sentral i å starte i Resett i 2017, videre var jeg ansvarlig redaktør frem til jeg fikk sparken av styret i juni. Det var etter at jeg tilbød meg å overta hele Resett fra majoritetsaksjonærene i mai 2022.

Det tok seks måneder før Resett var konkurs.

Vi tar det beste fra Resett videre med oss i iNyheter. Vi har nå sørget for at arkivet til Resett blir tatt vare på slik at alle artiklene opp gjennom årene fortsatt blir mulig å lese.

Trafikken til resett.no vil vi rute direkte til inyheter.no.

Abonnentene til Resett vil vi kontakte og tilby et nytt abonnement på iNyheter. Dere vil alle få et godt tilbud og ønskes hjertelig velkommen til en ny frisk nettavis som setter kritisk tenkning og ytringsfrihet høyt.

Vi har nå også satt opp medlemssiden slik at dere kan stoppe abonnementene deres direkte selv uten å måtte ta kontakt med oss.

Vi håper så mange av Resetts tidligere lesere blir med over på iNyheter. Her er det allerede mange nye lesere som har kommet til og yrende liv i et stadig mer aktivt og fritt kommentarfelt.

Vi har få ressurser og har fortsatt forbedringspotensial, men vi gjør det beste ut av det.

Jeg vil også benytte muligheten til å takke medarbeiderne her på iNyheter for en fantastisk innsats så langt. Uten dere hadde ikke dette vært mulig.

Også en stor takk til alle dere som allerede har tegnet abonnement og donert til oss i disse kritiske oppstartsmånedene.

Ha en riktig god jul!

Setter du pris på denne artikkelen? iNyheter trenger din støtte. Tegn abonnement eller støtt oss på Vipps 763291 eller bank 1506.80.92768

R.I.P Resett: Dette vil vi med iNyheter

mest lest