Vin Diesel anklaget for overgrep

Avatar photo
Olav Kvilhaug
Journalist
Publisert 22. desember 2023 | 07:46

Den amerikanske skuespilleren Vin Diesel (Marc Sinclair) ble torsdag saksøkt for seksuelt overgrep av sin tidligere assistent.

Det skriver magasinet Variety.

En tidligere assistent for Vin Diesel, Asta Jonasson, som arbeidet for skuespilleren i Atlanta i 2010 under innspillingen av «Fast Five», hevder at Diesel tok henne med på sitt hotellrom, presset henne mot veggen og tvang henne til å ta på den erigerte penisen hans, og deretter begynte å onanere.

Ifølge saken ba hun ham stoppe og beveget seg mot døren, men han kom bort til henne og begynte å  kysse brystet hennes. Han prøvde å trekke ned undertøyet hennes, og hun skrek og løp mot badet, heter det.

Søksmålet hevder at timer senere ringte Samantha Vincent, som er Vin Diesels søster og president for selskapet hans, til Asta Jonasson og avskjediget henne.

Vin Diesel som er kanskje mest kjent fra sin rolle i Fast & Furious filmene, avviser anklagene.

– Dette er det første han har hørt om denne mer enn 13 år gamle anklagen fremmet av en ansatt som etter forlydende jobbet for ham i ni dager. Det er klare beviser som fullstendig motbeviser disse underlige anklagene, sier Diesels advokat Bryan Freedman, til Variety.

mest lest