Elon Musks far frykter for sønnens liv

Avatar photo
Publisert 23. januar 2023 | 21:04

– Risikoen for å bli skutt er ganske betydelig.

Elon Musk er hovedpersonen som har stått bak publiseringene av utallige interne kommunikasjoner som beviser at Det hvite hus, den amerikanske regjeringen og gigantiske farmasøytiske selskaper jobbet direkte med den tidligere ledelsen i Twitter for å sensurere informasjon og stenge ute profilerte brukere på nettstedet.

Selv om de etablerte mediene har valgt å stikke hodet i sanden og ignorere de alvorlige avsløringene, så har «the Twitter Files» likevel satt en rekke mektige individer i dårlig lys.

Den pensjonerte ingeniøren Errol Musk sa til avisen Sun at det ikke virker som sønnen han er spesielt redd for et potensielle konsekvenser som kan komme med avsløringene han står bak.

– Jeg er virkelig redd for at noe kan skje med Elon, selv om han har rundt 100 sikkerhetsvakter rundt seg,» sier Errol.

Han opplever at sønnen hans fremstår som «litt naiv» om potensielle fiendet han kan få, spesielt med tanke på «the Twitter files.»

Errol forteller at Elon har gitt hjemmet hans en «førsteklasses sikkerhetssystemoppgradering» etter nylige trusler rettet mot ham. Dettte på grunn av at Elon Musk frykter at noen kan prøve å skade eller kidnappe faren hans som hevn for hans politiske holdninger.

Les også: Elon Musk: Alle sosiale-medier samarbeider med USAs regjering

Etter å ha opplevd fire innbrudd i hjemmet sitt fire, er eiendommen nå sikret med et elektrisk gjerde, ni sikkerhetskameraer som Musk kan få tilgang til fra telefonen sin, samt overvåking døgnet rundt av vakter som er bevæpnet til tennene.

«Hvis de kidnapper en av oss, vil det være de raskeste 20 millioner dollarene noen noensinne har tjent,» sa 76-åringen, som tidligere har skutt tre væpnede inntrengere i hjemmet sitt i 1998.

– Risikoen for at noe fælt kan skje, eller til og med det å bli skutt er ganske betydelig, sa Errol og la til, «Det er ikke så vanskelig å drepe meg hvis noen ville, så forhåpentligvis er det ingen som vil gjøre det.»

Musk avslørte forrige måned at han har økt sin personlige sikkerhet som svar på bekymringene over sikkerheten hans i lys av utgivelsen av «the Twitter Files.»

«Risikoen for at noe skal skje med meg er ganske betydelig,» har milliardæren sagt.

Twitters ledelse var proppfull av tidligere FBI-ansatte

mest lest