Trump donerer paller med forsyninger til innbyggere etter Ohios giftige togavsporing

Avatar photo
Olav Kvilhaug
Journalist
Publisert 23. februar 2023 | 12:17

Tidligere president Donald Trump besøkte Øst-Palestina, Ohio, onsdag og delte ut paller med vann og andre forsyninger til den lille byen, etter togavsporingen tidligere denne måneden.

Donald Trump kritiserte onsdag den føderale responsen på den giftige togavsporingen i Øst-Palestina, Ohio, som et «svik» under et besøk i landsbyen der innbyggere og lokale ledere blir stadig mer frustrerte etter mer enn to uker siden katastrofen.

Trump sa at samfunnet trenger «svar og resultater», ikke unnskyldninger.

Avsporingen 3. februar førte til evakueringer og frykt for luft- og vannforurensning etter en kontrollert forbrenning av giftige kjemikalier for å forhindre eksplosjoner.

Turen ga Trump, som har holdt få arrangementer siden han lanserte sin kampanje i november, en mulighet til å gjenta rollen han ofte hadde som president: kartlegging av katastrofeskader og møte med innbyggere etter tragiske hendelser. Han roste de ansatte i Federal Emergency Management Agency, selv om han kom med kritikk.

Til folket i Øst-Palestina og til de nærliggende samfunnene Ohio og Pennsylvania: – Dere er ikke glemt, sa Trump.

Artikkelen fortsetter.

 

– Øst-Palestina er en fattig, hvit by som stemte på Trump. Så ærlig talt, hvem bryr seg? Ingen i Biden-administrasjonen brydde seg, og det er en grusomhet, sa Tucker Carlson nylig.

Trump delte ut paller med vann og andre forsyninger til den lille byen.

Nikki Haley utfordrer Trump

mest lest