Nordmann kastrerte menn og solgte filmene på sin nettside

Avatar photo
Olav Kvilhaug
Journalist
Publisert 23. mars 2023 | 07:17

Tidligere fylkeslagsleder i Landsforeningen for lesbisk og homofil frigjøring er anklaget for å ha utført en rekke kastreringer hjemme hos seg selv.

Mannen i 40-årene fra Østlandet som er anklaget for å ha utført en rekke kastreringer møtte i retten i London onsdag, skriver det britiske nyhetsbyrået PA Media.

Kastreringene skal ha skjedd i mannens private hjem i den nordlige delen av London.

Sammen med åtte andre menn er han tiltalt for flere «ekstreme kroppsmodifikasjoner», inkludert fjerning av peniser og testikler.

Mennene skal ha dratt inn rundt 2,5 millioner norske kroner på nordmannens nettside, der abonnenter kunne betale for å se på filmer av kastreringer, ifølge PA Media.

Arrestasjonen av nordmannen som ble kalt «Evnukkmakeren» ble først omtalt i Norge av Subjekt i februar i fjor.

Ifølge TV 2 skal nordmannen i et intervju med Independent i februar i fjor, ha skrytt av å ha fjernet penis og testikler på seg selv og 58 andre menn.

I intervjuet sa nordmannen sa at han ønsket å «se ut som en Ken-dukke uten noe der nede», med henvisning til dukkens manglende genitaler.

Han skal også ha oppbevarte de fjernede lemmene i fryseren eller lagret dem i alkohol inne i sin leilighet, ifølge avisen.

Ifølge Dagbladet så er mannen tidligere fylkeslagsleder i Landsforeningen for lesbisk og homofil frigjøring (LHH), som i 2016 skiftet navn til FRI.

Ifølge tiltalen så dreie det seg om opptil 29 lovbrudd som omhandler fjerning av kroppsdeler, handel med kroppsdeler og opplasting av videoer.

Det fremkom i retten at han selv skal ha fått fjernet sitt eget bein, penis og nippel av tre av de medtiltalte.

Lurås #11 med Vebjørn Selbekk: Kristen tro, menneskets «falne natur», islam, profeten Muhammed, kjendisstatus, ytringsfrihet, drapstrusler

mest lest