Joe Rogan om hvem han skal stemme på: – Fascinerende fyr

Avatar photo
Benjamin Bringsås
Journalist
Publisert 24. september 2023 | 15:19

Joe Rogan uttrykte nylig støtte for den demokratiske presidentkandidaten Robert F. Kennedy Jr. i sin podcast.

– Han er en fascinerende fyr, sa Joe Rogan, som mente deg var en glede å snakke med ham som intervjuobjekt på The Joe Rogan Experience.

Den populære podcast-verten og UFC-kommentatoren ga uttrykk for at han gjerne ville stemme på Kennedy Jr.

Likevel uttrykte han imidlertid tvil om at han ville få muligheten til å gjøre det, ettersom Demokratenes tilsynelatende legger hindringer for Kennedy Jr. sin deltakelse i valget, med kandidatens fravær i debatter.

Demokratene bruker ifølge Rogan «skurkaktige triks» for å hindre utfordreren til Biden.

– Jeg har en følelse av at de har noen skurkaktige triks i ermene for å hindre ham fra å utfordre [Biden]. Det blir ingen debatter, det er helt sikkert.

Rogan delte også sine refleksjoner om Amerikas nåværende tilstand, som han sammenlignet med en spennende TV-serie dersom det var fiksjon heller enn realitet.

Dette er som et show jeg ikke kan slutte å se på, sa han.

– Hvis jeg ikke var personlig involvert, hvis det ikke var noe som skjedde i landet jeg bor i, ville jeg vært sånn «Wow, dette showet! Dette er galskap». Kommer fyren til å klare det? Liksom, hva kommer til å skje?

Les også: «Vaksineskeptikeren» Robert F. Kennedy vil bli president i USA

I et intervju med Fox News oppfordret Kennedy Jr., som utfordrer Biden i det demokratiske primærvalget, president Biden til å delta i et «møte uten manus, med interaksjoner med velgerne» for å la amerikanerne vurdere om presidenten «er egnet for jobben.»

– Mange mennesker vil si at «Vel, president Biden er omgitt av veldig flinke mennesker som vil styre landet selv om han ikke kan det», men jeg tror ikke det er en god måte for demokratiet å fungere på, sa Kennedy Jr.

mest lest