Anleggsarbeidere markerte støtte til Trump i New York: «USA, USA!»

Avatar photo
Helge Lurås
Ansvarlig redaktør
Publisert 26. april 2024 | 14:10

Donald Trump lovet torsdag at han i valgkampen «kommer til å kjøre veldig hardt i New York» under et overraskelsesbesøk på en byggeplass på Manhattan før han møtte i retten i den såkalte «hysjpengesaken».

Og arbeidere tilknyttet fagforeningene sa de støtter den tidligere presidenten, ifølge New York Post.

Trump håndhilste på arbeiderne og andre støttespillere på 48th Street og Park Avenue før han vendte tilbake til sin «hysjpenge»-rettssak, som gikk inn på sin tredje dag.

En stor mengde støttespillere hadde møtt i New York i det som vanligvis er et sterkt område for demokratene.

Både Trump og president Biden var i New York denne uken, med Biden på vei til en innsamlingsaksjon i Westchest County torsdag kveld.

«Jeg gjorde ingenting galt. Det er en politisk heksejakt. Det er valginnblanding, det er alt det er», sa Trump til det New York Post omtaler som «MAGA-hattbærende publikum», som på et tidspunkt brøt ut i sang om «USA! USA!»

Mens Trump-tilhengere oversvømmet stedet, virket arbeidere som fortsatt jobbet hardt på jobben der like begeistret over å se den tidligere presidenten.

Darren Gould, 58, en snekker fra New Jersey, sa at han føler Trump «kommer tilbake» og «får dette landet på beina».

«Trump fikk en flott mottakelse. De sier at fagforeninger ikke støtter Trump – vel det gjør de. Kanskje fagforeningspampene ikke er det, men når du snakker med mennene på byggeplassen, handler de om Trump, sa han til The Post.

Gould insisterte på at hvis Trump ikke blir gjenvalgt, vil USA være «i store problemer».

En annen arbeider var klar da han ble spurt om hva han syntes om Joe Biden.

«Fuck you!» var svaret.

mest lest