Zuckerberg avslørte til Joe Rogan at FBI kontaktet Facebook og advarte om «russisk propaganda»

Avatar photo
Olav Kvilhaug
Journalist
Publisert 26. august 2022 | 04:25

Mark Zuckerberg forteller til Joe Rogan at FBI advarte Facebook om at Hunter Biden laptop historie var «russisk propaganda».

Zuckerberg avslørte at FBI kontaktet Facebook, Foto: Skjermbilde YouTube

Meta-sjef Zuckerberg avslører advarsel FBI ga Facebook før Hunter Biden laptop historie kom ut før presidentvalget i 2020. Zuckerberg sier de advarte om «russisk propaganda»

Zuckerberg dukket opp på torsdagens sending av «The Joe Rogan Experience», og ble spurt om Facebooks «sensur» av New York Posts rapportering som belyser den utenlandske forretningsvirksomheten til sønnen til Joe Biden.

Zuckerberg begynte med å understreke hvordan Facebook tok en «annen vei» enn Twitter, som fullstendig sensurerte mens Facebook begrenset rekkevidden på plattformen.

Zuckerberg insisterte på at Facebook-brukere «fortsatt fikk lov til å dele» innlegg om Hunter Bidens laptop, selv om deres «tredjeparts faktasjekkprogram» undersøkte om det var feilinformasjon, men erkjente at «rangeringen i nyhetsfeeden var litt mindre» og at «færre så det enn ellers ville ha gjort det», ifølge Fox News.

Med hvilken prosentandel? spurte Rogan.

– Jeg vet ikke helt, svarte Zuckerberg.

– Men vi var ikke like svarte og hvite som Twitter. Vi tenkte bare hei, hvis FBI, som jeg fortsatt ser på er en legitim institusjon i dette landet, er det en veldig profesjonell rettshåndhevelse, og de sier til oss at vi må være på vakt om noe, så vil jeg ta det på alvor.

 

 

Hillary Clinton lider et nytt tap

mest lest