Ja, vi har kommentarfelt på iNyheter

Avatar photo
Helge Lurås
Ansvarlig redaktør
Publisert 26. september 2023 | 10:43

Vi får av og til henvendelser fra folk som lurer på om iNyheter har kommentarfelt eller ikke. Og det har vi.

Noen av leserne våre har fulgt med over fra Resett. Men ikke alle har fått med seg at vi har plassert kommentarfeltet annerledes på iNyheter.

For å komme til kommentarfeltet, må dere scrolle dere ned under selve artikkelen og over noen felter der vi har annonser og reklame inntil dere kommer til et felt – en knapp – der det står «Vis kommentarer».

Dere må deretter trykke på den knappen og så kommer alle kommentarene på gjeldende artikkel opp. iNyheter bruker Disqus.com, så for å kommentere må dere lage en konto der for å kunne kommentere. Det er gratis og dere kan være anonyme om dere ønsker.

Vi har valgt denne løsningen med å trykke på en knapp både fordi det gjør nedlasting av nettsiden vår raskere, men også slik at leserne kan velge selv om de vil lese kommentarene eller ikke. For noen er kommentarfeltet vårt en berikelse, for andre er det bare en kilde til frustrasjon. Ved å måtte trykke på en knapp, er det opp til hver og en om de vil få det med seg.

Kommentarfeltet er forøvrig svært aktivt. Vi har et snitt på ca 2100 kommentarer hver dag, og enkelte dager er det betydelig høyere også. Det er omlag samme nivå av kommentarer som det var på Resett.

Kommentarfeltet på iNyheter er ikke forhåndsmoderert, men enkelte kommentarer fanges opp og flagges og må godkjennes manuelt. Det hender også systemet til Disqus sender noen kommentarer rett til «spam» (søppelpost). Det er det altså ikke vi som gjør. Vi går gjennom den spam-mappen av og til og godkjenner dem manuelt.

Vi sletter noen drøye kommentarer i ettertid som vi blir klar over, men i hovedsak lever kommentarfeltet sitt eget liv. På godt og vondt.

Velkommen som leser og bruker! iNyheter har utvilsomt Norges frieste og mest aktive kommentarfelt.

iNyheter trenger din støtte. Tegn abonnement eller støtt oss på Vipps 763291 bank 1506.80.92768 eller PayPal

mest lest