Når 80% av befolkningen ikke er opptatt av politikk

Avatar photo
Dan Odfjell
Samfunnsdebattant
Publisert 26. desember 2023 | 17:42

Dette er et eksternt innlegg og gir uttrykk for skribentens meninger.

Da har vi det for godt i Norge! Er det svaret?  Eller, er det heller slik at makteliten bare ønsker det slik?

Ved gjennom NRK og maktmediene å forvirre, fordumme og forstumme oss? Ap har jo slik bukten og begge endene til Norges demokratiske avvikling, en prosess nå godt i gang. For utmerket godt vet både Jonas Gahr Støre og Erna Solberg at nøkkelen til et godt og fungerende demokrati forutsetter relevant og sannferdig informasjon.

Men likevel sann-informerer de ikke folket, de tildekker seg bak maktmediene. Betyr ikke det at de begge er grovt medskyldige, nemlig at de begge og bevisst arbeider mot folket og landets langsiktige interesser?

For i hvilken annen hensikt kan det være, enn for egne egoistiske og personlig globalistiske interesser? Og med hensyn til EU, mener de på ramme alvor at vi får det vi fortjener derfra, nemlig fattig-gjøring og en nasjonal utforkjøring? Eller, er svenske tilstander nå blitt deres mål?

Er ikke dette motsatt Kong Haakons «Alt for Norge», ja snudd totalt på hodet? Siden hans levetid har Gro Harlem Brundtland i hele etter-krigstiden vært landets aller mest ødeleggende, på grunn av en uintegrerbar multikultur som er blitt påprakket oss, noe som er roten til mye av dagens samfunns-elendighet.

Politikerne og maktmediene stoler ikke på folket, det er påpekt mange ganger på alternative nettsteder.

Norske medier og politikere skjuler for eksempel for folket de politiske realitetene i USA der det korrupte Biden-regimet tar rettsvesen og annen stansmakt i bruk for å hindre at Donald Trump stiller som motkandidat til Joe Biden i presidentvalget neste år.

Les også: Julespesial: Norske medier, Israel, Islam og Jøder, Ukraina

Betyr ikke det at for tiden, og takket være Erna og Jonas samt deres likesinnede, at folket er fratatt muligheten til å forstå hvilken venstrevridd elendighet som nå utspiller seg med forringelse av det amerikanske demokratiet som følge, i den tafatte, tapende, vestlige sivilisasjonen, sprikende i diktatoriske og udemokratiske retninger, som aldri før? Betyr ikke det at Erna og Jonas arbeider sammen for akkurat det samme?

Hvorfor ellers informerer de oss ikke ærlig på tvers av de politiske maktmediene? Har de selv tillatt de sistnevnte brukt mot oss? Er ikke noe nå riv ruskende galt og ulogisk på gang, på tvers av det norske folkets sanne interesser? Skal Norge, som Sverige, tilintetgjøres i løpet en generasjon? Hvem andre enn våre statsministre kan best ansvarliggjøres?

Det synes meg klart at Norge som et lite og forsvarsløst land bedriver en meget overmodig og helt unødig krigs-ivrig Nato-rolle, kanskje fordi Jens Stoltenberg for tiden er dets generalsekretær, og en gammel parkamerat med Jonas Gahr Støre. Men er dette edruelig og nasjonalt fornuftig for oss?

 Jeg mener nei, vi har hatt et godt samarbeide med Russland i hele etterkrigstiden, og det har tjent norske Barentshav-interesser utmerket godt. Stoltenberg er dog bare en betalt leiesoldat for det korrupte Biden-regimet, som Norge burde ta avstand fra. I stedet pøser vi med-villig på med milliardene til det mest korrupte landet i Europa, Ukraina, og vi har overhodet ingen kontroll med hvor pengene tar veien. Jonas har sågar sendt krigsvåpen til Ukraina på tvers av våre egne nasjonale regler og teknisk slik satt oss i krig med Russland. Jeg mener dette er ren galskap. Hans motiv synes å være å fremheve seg selv politisk på vår risiko og bekostning, uforsvarlig, og for å si det direkte, totalt forkastelig.

Men dessverre, dette mitt skriv når ikke frem til dem det gjelder, hverken karriere-politikerne eller det norske folket, fordi maktmediene uten unntak nekter å trykke meg, det vet jeg av lang og bitter erfaring. Jeg er en av mange som slik brenner inne med opposisjon til den galmannsferden hvorved overfladiske, bløffende og løgnaktige personer får regjere og kjøre gamle gode Norge utfor stupet, i ren egen privat beruset makt og skamløs egoisme.

De er hensynsløse med sine omgivelser og kaster oss alle under bussen, Erna sågar med sin egen ektemann som hun etter hele 8 år visste utmerket godt drev med aktiv børshandel. Regelverket sier klart at det er Erna som selv har ansvar for å passe på sin ektemann, ingen andre. Men dette snakker hun frekt og freidig bort, for å snakke og bløffe det kan hun, det eneste etter min mening, og det både løgnaktig og ufordragelig.

Hun er en fanatisk globalist som, likt globalister flest, strunter loddrett i sitt fedreland. For henne gjelder kun egen karriere, jeg ser ingen, overhodet ingen unnskyldende forklaringer. Ei heller for den notoriske bedrageren Jonas, kjent under navnet som tåkefyrsten og Hamas-løgneren.

INYHETER TRENGER DIN STØTTE. TEGN ABONNEMENT ELLER STØTT OSS PÅ VIPPS 763291 BANK 1506.80.92768 ELLER PAYPAL

mest lest