Biden møter latter for å akseptere debatt mot Trump: – Haha, han vil aldri gjøre det

Avatar photo
Olav Kvilhaug
Journalist
Publisert 27. april 2024 | 07:01

Politiske kommentatorer spøkte med at Bidens stab var i full panikk etter at presidenten sa han ville være «glad» for å debattere Trump under et intervju med Howard Stern fredag.

– Jeg vet ikke om du kommer til å debattere motstanderen din, sa Stern.

– Jeg vet ikke når eller hvor, men det kommer til å bli en debatt. Jeg vil gjerne debattere mot Trump, svarer Biden.

Ifølge Fox News er Bidens svar en endring fra tidligere uttalelser om å muligens debattere Trump. Forrige måned sa han til journalister at det ville avhenge «av hans oppførsel.»

Trump var rask med svar til Biden, og erklærte på Truth Social: «Alle vet at han egentlig ikke mener det, men i tilfelle han gjør det, sier jeg, HVOR SOM HELST, NÅR SOM HELST, HVILKEN SOM HELST PLASS.»

Konservative hadde lignende reaksjoner på X, der mange refererte til Bidens «hjelpere» som misfornøyde med svaret hans.

– Korrupte Joe Biden sier han er ‘glad for å debattere’ president Trump, skrev RNC Research. «Hans hjelpere må være rasende!»

–  Biden svarer svakt Howard Stern at han vil debattere Trump, HA! skrev Fox News-verten Jeanine Pirro ved siden av en latteremoji. «Antar at hjelperne hans ikke klarte å stoppe Biden før han svarte.»

– Jeg prøver fortsatt å komme over det faktum at hans hjelpere lot ham gå på Stern… skrev markedsanalytiker og politisk kommentator Jeff Carlson.


To måter dette kan gå:

  1. Biden later som om han aldri sa at han vil debattere Trump.
  2. Biden blir pumpet så full av medisiner i forberedelse til debatten at han får en psykotisk sammenbrudd på nasjonal TV.

– Haha – han vil aldri gjøre det, skrev den konservative humorkontoen Catturd.

mest lest