Mor og datter (8) drept i Kristiansand

Avatar photo
Helge Lurås
Ansvarlig redaktør
Publisert 27. september 2023 | 19:46

To personer er funnet døde på en privat adresse i bydelen Vågsbygd i Kristiansand. Naboer sier det er et rolig nabolag og er overrasket.

– To personer er bekreftet døde og saken behandles som mistenkelige dødsfall. Politiet har startet etterforskning, sa politiinspektør Cecilie Pedersen i Agder politidistrikt i en pressemelding tdiligere idag.

Senere på dagen har politiet på en pressekonferanse gått ut med ytterligere opplysninger.

Politiet mener de døde er mor og datter. Saken etterforskes som et dobbeltdrap. Ingen er pågrepet så langt.

– De avdøde er så langt ikke offisielt identifisert, men etterforskningen så langt tilsier at det dreier seg om en mor og hennes åtte år gamle datter. Pårørende er varslet, og dødsårsaken er foreløpig ikke bekreftet, sier politiinspektør Cecilie Pedersen i Agder politidistrikt på en pressekonferanse.

Politiet fikk melding kl 13:21 av en person son skulle besøket huset de to ble funnet i.

– Meldingen var av slik karakter at politiet umiddelbart forsto at vi sto overfor en alvorlig hendelse. Politiet rykket ut med flere patruljer, og da de kom frem tok de seg inn i boligen. Der ble det funnet to personer som var livløse. Det var ingen andre personer i boligen enn de to døde, sier Pedersen.

– Hvorfor etterforsker dere dette som et dobbeltdrap?

– Det er på bakgrunn av meldingen som kom inn og åstedet. Krimteknikerne jobber fremdeles på åstedet, og vi kan ikke si noe om dødsårsaken. Men når man finner to personer livløse i en bolig og ser hvordan åstedet er, så etterforsker vi dette som et drap, forklarer politiinspektøren.

– Hvis dette som kommer frem stemmer, er det helt uforståelig, sa en nabo tidligere på dagen.

Politiet undersøker nå mulige motiver og sier de etterforsker bredt.

mest lest