Flere ulykker skaper trøbbel i trafikken

Avatar photo
Publisert 27. desember 2022 | 16:13

Flere veier ble i dag stengt etter en rekke trafikkulykker på østlandet.

E18 ved Gulli er stengt.

Det er trolig ti kjøretøy som er involvert i ulykken. Politiet melder at veien er stengt i sørgående retning. Ingen er alvorlig skadet, men en person er fraktet til sykehus for nærmere undersøkelser.

Flere bergingsbiler er på plass for å fjerne kjøretøyene.

– Det er fortsatt mye nødetater på stedet, så det tar nok tid før det åpner, opplyser trafikkoperatør Heidi Hauge Rasmussen i Veitrafikksentralen til NTB.

Kjedekollisjon på E6

Totalt fire biler var involvert i en kjedekollisjon på E6 ved Hauerseterkrysset i Ullensaker, retning Oslo. Ingen ble skadet, men en av bilene måtte berges, melder politiet.

Les også: Støre ber velgerne om tid: – Jeg mener vi fortjener bedre

Kort tid senere fikk politiet melding om et nytt trafikkuhell på samme sted med to biler involvert. Ingen ble skadet. Veien er nå åpnet for trafikk igjen.

Advarer mot glatt-is

På E6 ved Mortensrud stod flere biler fast på glattisen i dag, og politiet måtte stenge veien frem til det var strødd. Veien er nå åpnet for trafikk igjen.

Trafikkoperatør Hilde Bjørnstad oppfordrer folk til å følge med og å kjøre etter forholdene.

– Det er bare å gjenta det som alltid gjelder: Kjør etter forholdene, hold avstand, og husk at det kan være glatte veier, sier hun til NTB.

Ulykke på E18 ved Lier

Tre kjøretøy var involvert i en kollisjon på E18 ved Lier. De involverte blir tilsett av helsepersonell og bilberging er ankommet stedet. Det er ikke meldt om alvorlig personskade, får VG opplyst.

Trafikken går nå som normalt igjen også her.

UDI kritiseres for ufullstendige vurderinger av asylsøkeres alder

mest lest