Lyktestolpevelting i Rogaland

Avatar photo
Olav Kvilhaug
Journalist
Publisert 28. mars 2024 | 08:03

Tre ganger i løpet av én time og 15 minutter samme natt måtte politiet i Rogaland fjerne veltede lyktestolper fra veibanen.

Nå vil disse episodene bli etterforsket.

  • Klokken 23:40: Politiet mottar en melding om at en lyktestolpe har veltet og ligger midt i veien på Fylkesvei 4430, Timevegen. Patruljen rykker ut til stedet og fjerner hindringen.
  • Klokken 00:00: Politiet får en ny melding om en lyktestolpe i veibanen, denne gangen på Fylkesvei 4443, Hauglandsvegen.
  • Klokken 00:54: Politiet mottar en tredje og for øyeblikket siste melding om en lyktestolpe i veien. Denne lå på Fylkesvei 4380, Hognestadvegen.

– Dette er alvorlig skadeverk som kan føre til alvorlige ulykker. Politiet ønsker tips om denne saken på tlf. 02800, skriver operasjonssentralen i Sør-Vest politidistrikt i en melding.

– Politiet har vært på alle stedene og gjort undersøkelser. Politiet ser forholdene i en sammenheng og oppretter sak, skriver politiet.

I en uttalelse til VG informerer operasjonsleder Dag Steinkopf om at hendelsene fant sted på tre separate veistrekninger litt sør for Bryne sentrum.

mest lest