Professor sier vestlige menn til slutt får nok og at det går mot «borgerkrig»: – Det er riktig, sier Musk

Avatar photo
Helge Lurås
Ansvarlig redaktør
Publisert 28. april 2024 | 20:44

Markedsføringsprofessor Gad Saad, som bor i Canada, men som opprinnelig er fra Libanon og av jødisk avstamning er en profilert debattant med eget YouTube-show.

Han har i årevis advart mot vestlig innvandring og dets konsekvenser. I en ny tweeter han ute og advarer om at denne utviklingen kommer til å føre til «borgerkrig».

Det kan ta 5, 50 eller 100 år, men det kommer til å skje, skriver han. Det er «uungåelig».

«I mange år nå har jeg advart om at veien som Vesten er inne på, vil resultere i borgerkrig. Det kan ta 5 år, 50 år eller 100 år, men det er uunngåelig. Vesten kunne gjentatte ganger ha løst disse problemene på fredelig vis, men den nekter å autokorrigere fra sin vei til sivilisatorisk selvmord.»

Saad skriver at vestlig menn til slutt også kommer til å ha fått nok, og vil reagere.

«Mange vestlige menn som for tiden sover ved rattet vil våkne opp og innse at de ikke liker å bli dyttet rundt i hjemlandet; de liker ikke at kvinnene deres blir angrepet; de liker ikke at deres friheter er begrenset; de liker ikke at deres tro ikke respekteres.

Når dette skjer, forbered deg på litt gigantisk styggedom. De som tror at de vinner innpass i Vesten vil snart finne ut at ikke alle vestlige menn er virvelløse kastrater. Lagre denne tweeten og aldri glem hvem som advarte deg,» avslutter han.

Saad er ikke alene om å advare.

I 2021 gikk 18 franske generaler ut og advarte om at innvandringen i Frankrike kunne lede til borgerkrig.

mest lest