Nattens hendelser: Personer er rispet med kniv – Kvinne bevisstløs etter å ha blitt utsatt for vold

Avatar photo
Olav Kvilhaug
Journalist
Publisert 29. januar 2023 | 04:06

Politiet i Oslo melder klokken 02.05 om at en person har utagert med bruk av kniv på Lindbergåsen. 

To personer er rispet, men fremstår som lettere skadet. Ambulanse er på stedet.

– Politiet og ambulanse er på stedet etter melding om at en person har utagert med bruk av kniv på stedet. Vi har pågrepet gjerningspersonen og kjører han inn til arrest, skriver politiet på Twitter.

Politiet rykket ut til et utested i Halden-sentrum etter melding om en kvinne som var bevisstløs etter å ha blitt utsatt for vold, skriver politiet i Øst på Twitter.

– Kvinnen i 30-årene ble ivaretatt av ambulanse. Voldsutøver, en mann i 20-årene ble senere pågrepet på en annen adresse.

– Det er på det rene at kvinnen ble dyttet, og landet på en slik måte at hun ble skadet og var bevisstløs. En mann er pågrepet i nærheten, sier operasjonsleder Gisle Sveen til VG.

– Det er på det rene at kvinnen ble dyttet, og landet på en slik måte at hun ble skadet og var bevisstløs. En mann er pågrepet i nærheten, sier han.

Politiet har snakket med mange vitner på stedet, og det hentes også inn videoovervåking for å klarlegge hendelsesforløpet.

– Det er for tidlig å fastslå hele hendelsesforløpet her og hva som har skjedd i forkant. Den pågrepne blir avhørt. Det var patruljens arbeid på stedet som gjorde at man pågrep mannen i en bolig det var ventet at han oppholdt seg, sier Sveen.

Stor vannlekkasje på Oslo Plaza

Det har vært en stor vannlekkasje på hotellet Oslo Plaza etter at et sprinkelhode er utløst på et rom i 17. etasje.

– Det er ganske mye vann som har rent ut, det er cirka fem centimeter over hele 17.etasje, sier vaktkommandør Rune Elstad ved Oslo 110-sentral til VG.

Brannalarmen ble utløst og gjestene er nå samlet i lobbyen.

Skadeomfanget er foreløpig uklart.

Ukjent mann truet par med pistol

En mann og en kvinne kontaktet en patrulje i Moss sentrum rundt klokken tre natt til søndag. De oppga at de hadde blitt truet av en ukjent mann med pistol, skriver politiet i øst på Twitter.

Mann drept av urinal

mest lest