Brant koranen foran Stortinget: Vil fjerne «voldsmannen» fra landet med motvold hvis nødvendig (+)

Avatar photo
Benjamin Bringsås
Journalist
Publisert 30. juli 2023 | 22:08

I går, lørdag, hadde SIAN demonstrasjon på Eidsvoll plass der de brente koranen. Organisasjonen omtaler det som historiens første koranbrenning foran Stortinget.

Det som for muslimer såvel som mange nordmenn er en sterk provokasjon og et lite produktivt bidrag i en ellers betent men viktig religionsdebatt, er for SIAN-leder Lars Thorsen aldri en feil.

Koranbrenning påviser «den ekstreme intoleranse og voldsviljen som ligger i nær sagt alle muslimer», sier han til iNyheter.

Det mener SIAN de har dokumentert de siste tre årene ved deres demonstrasjoner.

– Selv intellektuelt late nordmenn kan ikke unngå å legge merke til at politikerne har importert et nytt folk som har klart uttalt vilje til å gjøre Norge til et shariahøl, med vold om nødvendig.

Vold er for islam en funksjon, ikke en feil, mener Thorsen.

– De som Muhammed kaller gode muslimer er ifølge islams teologi fiendtlig stridende. Hadde de vært borgere og ikke motborgere kunne man definert dem som femtekolonne i samfunnet.

Likevel understreker Thorsen at deres motivasjon for å brenne koranen som oftest er en protest mot kriminelle overgrep fra politiet.

Og ikke bare politiet eller muslimer får skylden, men også våre folkevalgte:

– Inntrengernes hemningsløse voldsvilje har lammet våre ynkelige politikere. Det som er verre enn at Sharia-folket islamiserer Norge, er at den norske statsmakten opptrer som fiendtlig stridende mot nordmenn, i et fåfengt håp om at muslimer i Norge ikke skal oppføre seg islamsk mot vertskapet. Norsk statsmakt behandler derfor dissidenter som om vi var i et kommunistisk eller islamsk diktatur.  

Les også: LO-forbund vedtar å ekskludere medlemmer i SIAN

Islamsk innvandring er en demokratisk utfordring som rokker ved systemets grunnprinsipper, forklarer Thorsen videre.

– Ytringsfriheten avskaffes gradvis. Rettsstaten har opphørt å eksistere.   Maktfordelingsprinsippet er avskaffet. Legalitetsprinsippet og likebehandlingsprinsipper ignoreres. Faktum og jus er ikke lenger fundamentet i rettsavgjørelser. Politi, påtalemyndighet og domstol er infisert av kommunister og islamister. Fredelige patrioter som forsvarer Norge med faktabasert informasjonsformidling, forfølges og fengsles av det korrupte vantro dhimmi-regimet til Stortingspartiet.

Politikerne ødelegger samfunnet vårt, mener han. Derfor er det for han behov for protest mot de han omtaler som svikere og landsforrædere.

Artikkelen fortsetter.

– Er du ikke bekymret for at koranbrenningen til SIAN blir å anse som ren provokasjon heller enn et nyttig bidrag til religionsdebatt?

– At vi puster er en provokasjon. At Norge ikke allerede er en shariastat er en provokasjon. Det eksisterer ingen akseptabel måte å kritisere islam på. Sutringen om koranbrenning ledsages av absolutt krav om forbud mot enhver form for politisk opposisjon mot islamisering, svarer Thorsen, og legger til: 

– Påstander om at koranbrenning provoserer bærer med seg et premiss om at de derfor må opphøre. Her har vi voldsmannens veto og demokratiets død. Dette er en debatt vi skal avvise totalt.

I følge han må «voldsmannen og hans tankesett» fjernes fra landet med vold hvis nødvendig. Å ikke gjøre dette, er i følge Thorsen å begå et svik mot landets fremtidige generasjoner.

Artikkelen fortsetter.

SIAN-leder Lars Thorsen brenner Koranen foran Stortinget, lørdag 29.07.23. Foto: Privat

– Finnes det ikke bedre virkemidler for å få frem budskapet til SIAN?

Vi har bedrevet religionsdebatt og informasjonsvirksomhet i 23 år. Fasit er at hverken inntrengere eller politikere vil debattere fordi de vet at vi kan faget, og at vi snakker sant. Vi er immune mot taqiyya-akrobater, svarer SIAN-lederen.

Samtidig forsikrer han om at deres innsats også omfatter flere hundre taler og møter, og at de driver brosjyredistribusjon og diverse annet.

Det er ikke slik at SIAN kun steller med koranbrenning. Det ene utelukker ikke det andre, understreker han.

Les også: Lars Thorsen svarer kritikerne i Klassekampen: – Følelsesbasert junta

SIAN-lederen sier at han helst skulle brukt sin ytringsfrihet på diskusjon istedenfor bok-brenning, men at premissene ikke er ikke opp til han.

Dersom vi hadde hatt et normalt samfunnsklima der eksistensielle trusler tillates debattert, ville vi vært fulltidsbeskjeftiget med prat. Personlig liker jeg best å parkere mot-debattanter enn å fyre opp bøker. Det er inntrengerne og dhimmistat-makten som definerer spillereglene.

Det blir nok derfor mye koranbrenning også i fremtiden, avslutter han.

mest lest